انواع ژله برای میز غذای شما

این بار برای میز غذای شما درست کردن چند ژله خوشمزه و خوش آب و رنگ را آموزش داده ایم.

0

ژله رولی

مواد لازم:

پودر ژله آماده  : یک بسته (طعم و رنگ آن سلیقه ایست)

آب جوش : یک لیوان

بستنی لیوانی وانیلی : یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا يك بسته ژله به رنگ دلخواه تان را با يك ليوان اب جوش خوب به هم بزنيد.

مقداري صبر كنيد تا محلول درست شده از حالت جوش خارج شود.

سپس مقداري بستني وانیلی از فريزر خارج كنيد و به محلول اضافه كنيد و ارام بستني و محلول را به هم بزنيد تا وقتي كه بستني اب شود.

ظرف نچسب و مستطیلی شکلی را انتخاب كنيد و کف آن را سلفون بكشيد. محلول را داخلش بريزيد و به ٤٥بدقيقه در یخچال قرار دهید.

بعد از ٤٥ دقيقه كه ژله بستني را از يخچال خارج كرديد آن را به صورت نوار هاي ٢ سانتي برش بزنيد و آن را بپیچانید دوباره آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خود را بگیرد و بعد از یک ساعت میتوانید ژله رولی را میل کنید.

1

2

 

ژله ساده با دانه های انار

مواد لازم :

ژله انار : یک بسته

یک لیوان: آب جوش

آب سرد: یک لیوان

تکه های میوه : به میزان لازم

طرز تهیه :

ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم.

ژله را در قالب می ریزیم و دانه های انار را به آن اضافه می کنیم و آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم.

بعد از دو ساعت آن را از یخچال خارج می کنیم و از قالب در می آوریم.

 

 3

 

ژله در پوست پرتقال و نارنگی

طرز تهیه :

پرتغال يا نارنگي ها را از وسط نصف كنيد.

داخل آنها را خالی کنید و محلول ژله را در آنها بریزید.

به مدت دوساعت در یخچال قرار دهید

بعد از اينكه ژله ها خود را گرفتند آنها را از وسط نصف کنید و برش بزنید.

 

4

5

ژله ي تخم مرغي

ابتدا بالاي تخم مرغ ها را سوراخ كنيد و داخل آنها را خالی کنید.

تخم مرغ ها راخوبِ خوب بشوريد.

ذره ذره توي تخم مرغ ها محلول ژله بريزيد.

در جا تخم مرغي یخچال بگذاريد به مدت دوساعت خودش را بگيرد.

وقتی کاملا خودش را گرفت پوست آنها را ارام جدا كنيد و در ظرف مناسب بچینید.

 

6

/انتهای متن/

درج نظر