گراتن میگو

سلام دوستای خوبم ,امروز تصمیم گرفتم ی غذای خوشمزه که با میگو درست میشه رو بهتون آموزش بدم.
پس هرکی مشتاقه دنبالمون بیاد.

0

 

مواد لازم برای چهار نفر:

میگوی درشت: شانزده تا بیست عدد

تره فرنگی:  500 گرم

کره: یک سوم پیمانه

کدو : دو عدد

جوز هندی : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر سیر : یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر گودا: 125 گرم

آب مرغ: سه چهارم پیمانه

خامه: 125 گرم

زرده تخم مرغ: یک عدد

جعفری خرد شده: یک دوم پیمانه

نمک وفلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

تره فرنگی را به صورت خلال های ریز در آورید و در سه قاشق سوپ خوری کره تفت دهید تا شفاف شود.

کدوها را نیز خلال کرده و به تره افزوده و حدود دو دقیقه تفت دهید.

نمک و فلفل و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

مواد را در ظرف نسوزی که چرب کردید قرار دهید.

باقی مانه کره را داغ کنید و پودر سیر را در داخل کره ریخته و میگوها  را حدود دو دقیقه در ان تفت دهید و روی سبزیها بریزید,پنیر را رنده کنید.

آب مرغ,خامه و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید و روی مواد بریزید,

سپس ظرف را در حدود ده دقیقه در فر با دمای 400 درجه قرار دهید. جعفری خرد شده را در آخر روی غذا بریزید.

/انتهای متن/

 

درج نظر