کیک مرغ

کیک مرغ، یک غذای ساده و البته با شکل و شمایلی زیباست که اتفاقاً می تواند به علت سبک بودن عصرانه ای خوشمزه هم باشد.

1

مهدیس بابایی/ 

1

مواد لازم برای 5 نفر
سینه ی مرغ*……………دو عدد
*می توان از قسمتهای دیگر مرغ نیز استفاده کرد
پیاز ( از پیازچه هم می توان استفاده کرد*)…………………………..یک عدد متوسط
*پیازچه در اثر گذشت زمان طعم لیزی پیدا می کند. بنابراین در مقدار زیاد توصیه نمی شود.
تخم مرغ…………………..دو عدد
ماست چکیده ………………………… 6 قاشق غذا خوری
سس مایونز………………………… 2 قاشق غذا خوری
جعفری………………………… 100 گرم
نان تست………………………… 9 عدد
نمک………………………… به میزان لازم

2

ابتدا مرغ را همراه با مقداری پیاز، سیر، نمک و زردچوبه پخته و آن را رشته رشته می کنیم.
سپس ماست و سس را با هم مخلوط می کنیم. نسبت فوق را می توانید به میزان دلخواه تغییر دهید.
پس از آن جعفری را خرد شده را همراه با مرغ درون ظرف حاوی سس و ماست می ریزیم.

3

پیاز ها را به صورت خلالی خرد می کنیم. تخم مرغ ها را نیز پخته و رنده می کنیم و سپس به مخلوط ماست مرغ اضافه می کنیم. کمی نمک هم به حسب ذائقه به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.

4

دور نان تست ها را با چاقو می بریم و لایه ی اول را در سینی می چینیم.( در اینجا هر ردیف دارای 3 نان تست است اما این مقدار قابل تغییر است.)

5

سپس مواد را روی نان ها می ریزیم و آن را به دقت پخش می کنیم. قطر مواد نباید خیلی زیاد باشد چراکه موجب می شود تا کیک استحکام کافی را نداشته باشد.

6

سپس ردیف دوم نان ها را می چینیم. و مواد را می ریزیم. تعداد لایه ها را می توانیم به صورت دلخواه تغییر دهیم.

7

بعد از اینکه تعداد لایه های کیک به مقدار دلخواه رسید، کناره های کیک را کاملا به ماست آغشته می کنیم. توجه کنید که مقدار زیادی از ماست توسط نان تست جذب خواهد شد.

8

بعد از آن کیک را چند ساعت در یخچال می گذاریم تا ماست به خوبی جذب کیک شود. سپس کیک را تزیین کرده و سرو می کنیم.

9

می توان نان های تست را به شکل مربع و یا مثلث برش زده و کیک مرغ را به صورت تک نفره سرو کرد.

10

می توان به جای استفاده از نان تست از برش های نان های همبرگری بزرگ نیز استفاده کرد و کیک را به صورت گرد آراست. البته با کمی دقت نیز می توان از کنار هم قرار دادن نان تست و برش آن به صورت دایره کیک گردی تهیه کرد.

11

/انتهای متن/

نمایش نظرات (1)