تست چینی،شنیسل، کباب و سبزیجات میگو

در این قسمت از بخش دوم فست فود میگو با تست چینی،شنیسل، کباب و سبزیجات میگو آشنا شویم.

0
سرویس هنر و زندگی به دخت/
  • تست چینی میگو

مواد لازم :

میگوی پاک کرده ………………………………. 200 گرم

پیازچه ی خرد شده………………………………. 1قاشق غذاخوری

سفیده ی تخم مرغ ………………………………. 1 عدد

زنجبیل تازه ی رنده شده ………………………………. 1 قاشق چای خوری

کره ی پاستوریزه………………………………. 20 گرم

نان تست………………………………. 6 عدد

سویا سس………………………………. 4- 3 قاشق غذاخوری

کنجد ………………………………. 100 گرم

نمک و فلفل قرمز………………………………. به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ کردنی………………………………. به مقدار لازم

کاهوی خرد شده………………………………. 7-6 برگ

روش تهیه :

سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید.

 

پیازچه، سفیده ی تخم مرغ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید.

میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید.

مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.

 

در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.

 

  •      شنیسل میگو

مواد لازم:

میگو ……………………………. یك كیلوگرم

آب پیاز ……………………………. 2 قاشق غذاخوری

آرد ……………………………. 300 گرم

ماست سفت……………………………. 2 قاشق غذاخوری

بیكینگ پودر…………………………….  یك قاشق چای خوری

نمك و فلفل…………………………….  به میزان كافی

تخم مرغ ……………………………. 3 عدد

روغن……………………………. به میزان لازم

طرز تهیه:

میگوها را تمیز كرده و كاملاً بشوئید و در صافی بریزید تا آب آنها گرفته شود. پس از آن میگوها را با نمك و فلفل و 2 قاشق آب پیاز مخلوط كنید.

تخم مرغ ها را شكسته و خوب بزنید تا زرده و سفیده كاملاً با هم مخلوط شود. آرد و ماست سفت، نمك و بكینگ پودر را به آن اضافه كرده و هم بزنید تا كاملاً مخلوط شود. میگوها را با مایه ی تخم مرغ مخلوط نمایید.

مقداری روغن در یك ماهی تابه ی كوچك بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. توجه داشته باشید كه باید میگوها را دانه دانه در ماهی تابه قرار داده (روغن باید روی میگوها را بگیرد) و صبر كنید تا رنگ آن طلایی شود.

می توانید برای تزئین آن از سیب زمینی سرخ كرده و گوجه فرنگی تازه، نخود فرنگی و جعفری استفاده كنید.

  •   کباب میگو و سبزیجات

      مواد لازم:

 میگو…………………………300 گرم

کدو سبز ………………………… 2 عدد

قارچ خرد شده …………………………250 گرم

فلفل دلمه ای قرمز …………………………  1عدد درشت

روغن زیتون ………………………… 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش تازه ………………………… 3 قاشق غذاخوری

پودر سیر ………………………… 1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه …………………………1قاشق چای خوری

ریحان خشک………………………… 1 قاشق مرباخوری

پودر آویشن خشک …………………………1 قاشق مرباخوری

نمک ………………………… به مقدار لازم

  •  طرز تهیه:

میگو ها  را پوست می کنیم و رگ پشت آن ها را با چاقو پاک می کنیم.

کدوها را حلقه حلقه کرده و فلفل دلمه ای را مکعبی خرد می کنیم.

قارچ ها  را می شوییم و اگر قارچ درشت بود، آن را چهار قاچ می کنیم.

سپس میگو و سبزیجات را با روغن زیتون،  پودر سیر، فلفل سیاه، ریحان، آویشن، نمک و آب لیموترش  مخلوط می کنیم و می گذاریم 2- 3 ساعت بماند.

ابتدا سیخ ها را چرب کنید سپس یکی در میان میگو و سبزیجات را به سیخ می کشیم و روی منقل کباب می کنیم.

  •  میگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشید
  •  می توان این مواد را به سیخ های کوچک چوبی کشید و روی ماهی تابه چدنی با روغن خیلی کم یا بدون روغن سرخ کرد.
/انتهای متن/