بنیه میگو و میگو با نان تُست

در قسمتهای قبل با طرز تهیه غذاهای سنتی که با میگو آماده می شود آشنا شدیم ؛ در این قسمت با غذاهای فست فود که با میگو تهیه می شود شما را آشنا می کنیم.

0
سرویس هنر و زندگی به دخت/
  • بنیه میگو با سس تارتار

 

مواد لازم:

میگو پاک شده ………………………….. نیم کیلو

روغن کانولا ………………………………. به مقدار لازم

مواد لازم برای خمیر بنیه

شیر……………………………. نصف پیمانه

تخم مرغ …………………………….2 عدد

آرد سفید……………………………. نصف پیمانه

روغن مایع …………………………….2 قاشق سوپ خوری

بیکینگ‌پودر ……………………………. 1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل …………………………….  به مقدار لازم

  • خمیر بنیه (نوع دوم)

ماءالشعیر  …………………………….   3/1 پیمانه

بیکینگ پودر  …………………………….  1 قاشق مربا خوری

آرد سفید …………………………….   نصف پیمانه

روغن مایع …………………………….   2 قاشق غذا خوری

نمک وفلفل  …………………………….  به مقدار لازم

  •  مواد لازم برای تهیه سس تارتار

 

سس مایونز ……………………………. 1 پیمانه

خیار شور ریز خرد شده …………………………….2 قاشق غذاخوری

ماست ……………………………. 3 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ریز…………………………….1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده……………………………. 1 قاشق غذاخوری

آب‌لیمو……………………………. نصف قاشق غذاخوری

سس تارتار یک نوع سس بسیار خوشمزه است که سرو آن با انواع غذاهای دریای بسیار مناسب است.

البته به علت وجود سس مایونز مصرف آن معمولا توصیه نمی شود…

  • طرز تهیه:

ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می‌کنیم.

تخم مرغ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می‌کنیم و حسابی هم می‌زنیم تا یکدست شود. غلظت این خمیر تقریبا به اندازه ماست باید باشد.

سپس میگوها را به خمیر اضافه می‌کنیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

طرز تهیه خمیر بنیه نوع دوم:

تخم مرغ ها را با نمک وفلفل خوب هم می زنیم بعد ماءالشعیر ،آب ، بکینگ پودر ، روغن مایع، پودر سیر و آرد را خوب مخلوط می کنیم تا مایع ما یک دست شود این مایع نباید خیلی رقیق و یا خیلی رقیق باشد.

میگو ها را ابتدا در آرد و سپس در خمیر بنیه فرو می بریم تا تمام سطح آن را بپوشاند و در روغن داغ سرخ می­کنیم

سس تارتار

برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و به همراه میگوی سرخ شده سرو می کنیم. نوش جان!

نکات:

  • برای جلوگیری از جمع شدن میگو هنگام سرخ شدن (برای سرخ کردن با هر روش و انواع سوخاری ها) در قسمت شکم میگو چند برش در عرض میگو می زنیم تا بدین ترتیب میگو باز شده و در موقع سرخ شدن جمع نشود.
  • برای سرخ کردن میگو باید از حرارت تند استفاده کنید تا میگو سفت نشود.
  •  خمیر بنیه به علت اینکه حجم میگو را زیاد کرده و حالت پفکی به آن می دهد برای میگو های ریز نیز بسیار مناسب است. به همین دلیل به این نوع غذا، میگوی پفکی هم گفته می­شود.
  •  در صورت داشتن زمان کافی، بهتر است به مدت حدود 30 دقیقه میگو ها درون خمیر بماند.
  •   به تکه های سینه مرغ سرخ شده با پوشش خمیر بنیه، جوجه چینی گفته می شود.
  •   به پیاز حلقه شده و سرخ شده با خمیر بنیه، پیاز طلایی گفته می شود که دورچینی بسیار خوشمزه و مقرون به صرفه می باشد.
  •   استفاده از گل کلم و قارچ نیز در خمیر بنیه بسیار خوشمزه است.

  •  میگو با نان تُست

 

موادلازم:

میگوی درشت ………………………….. 800 گرم

تخم مرغ ………………………….. 2 عدد

آرد ذرت ………………………….. یک چهارم لیوان

نان تُست …………………………..8 عدد

پیازچه ریزشده………………………….. 2عدد

روغن جهت سرخ کردن ………………………….. به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

سس فلفل………………………….. یک چهارم لیوان

آب مرغ………………………….. یک چهارم لیوان

سویا سس………………………….. 2قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

میگوها را پوست کنده، پاک می کنیم ولی دم آن را جدا نمی کنیم. سپس یک شکاف روی پشت میگوها می دهیم، طوریکه میگوها دو قسمت شوند ولی جدا نشوند و میگو باز شود. سپس در مخلوطی از تخم مرغ  زده شده و آرد ذرت می خوابانیم.

قسمت برشته نان ها را جدا کرده و هر ورق نان را به دو قسمت برش می دهیم، سس روی هر نان تُست یک میگو می گذاریم و با دست، خوب فشار می دهیم آن گاه پیازچه بر روی آن پاشیده و کمی فشار می دهیم که پیازچه ها به میگو بچسبد.

حال روغن را در ماهی تابه ریخته و با دقت نان ها را همراه میگو سرخ می کنیم و روی دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس با سس فلفل سرو می کنیم.

برای تهیه سس برای میگو، تمام مواد لازم آن را با هم مخلوط می کنیم.

/انتهای متن/

درج نظر