حلواهای رنگارنگ(3)

حتما خیلی ها دوست دارند در ایام محرم حلوا درست کنند. پس آشپزخانه ما با انواع حلواها در خدمت شماست.

0

 سرویس هنر و زندگی به دخت/

لوز حلوا

 آرد گندم   …………………………………… 2 پيمانه 

روغن جامد……………………………………. 1 و 4/1 پيمانه 

پودر شكر …………………………………… 2 پيمانه

پودر هل سبز ……………………………………2 قاشق چايخوري

زعفران ……………………………………1 قاشق چايخوري

گلاب…………………………………… 3/1 پيمانه

پودر پسته و نارگيل مقداري براي تزئين

طرز تهیه:

ابتدا آرد گندم را روی حرارت قرار داده و هم می زنیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس روغن را به آرد اضافه کرده و آرد را تفت می دهیم تا رنگ آن خرمایی شود.

پودر هل را به پودر شكر اضافه كرده.

زمانی كه آرد كاملاٌ سرخ شد از حرارت برمی داريم و كم كم مخلوط پودر شكر و هل را به آن اضافه كرده و خوب بهم زده تا كاملاٌ پودر شكر جذب مواد شود .

سپس زعفران را به گلاب اضافه كرده و به حلوا اضافه می كنيم و خوب مخلوط می کنیم.

 حلوا را در سينی چرب شده به قطر نيم سانتی متر ريخته كاملاٌ روی آنرا صاف كرده.

وقتی حلوا کمی سرد شد به شكل لوزی برش داده و یا قالب می زنیم و با پودر پسته و پودر نارگيل تزئين می كنيم .

حلوای زنجبیلی

 

مواد لازم

آرد سفيد…………………………………. 250گرم

پودر شکر ………………………………….  175 گرم

کره  …………………………………. 125 گرم

زنجبيل …………………………………. 1 قاشق چايخوري

ابتدا آرد را روی حرارت ملايم تفت می دهيم تا بوی خامی آرد از بين برود ولی رنگ آرد نبايد تغيير کند.

بعد از آن کره را اضافه می کنيم بعد از اينکه کره حل شد بلافاصله پودر قند و زنجبيل مخلوط شده را اضافه می کنيم و از روی حرارت بر می داريم.

خمير را لاي يک کاغذ روغنی قرار می دهيم و با وردنه صاف می کنيم و قالب می زنيم .

در ظرف مورد نظر چيده و با پودر نارگيل و پسته تزئين می کنيم.

 /انتهای متن/