مربای خرمالو

در آخر هفته با ما همراه باشید در درست کردن یک مربای خوشمزه از خرمالو

3

 سرویس هنرو زندگی به دخت/

مربای خرمالو

مواد لازم:

خرمالوی رسیده ………………………………… 3پیمانه

شکر ………………………………….. 2پیمانه

آبلیمو تازه ………………………………….. 1 قاشق سوپ خوری

رنده پوست لیمو ………………………………….. نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

خرمالو رو پوست میگیریم و خرمالو ها را به وسیله مخلوط کن یا غذاساز پوره می کنیم.

–  اگر خرمالوها رسیده باشند، این كار به راحتی انجام می‌گیرد، در غیر‌این ‌صورت می‌توانید ابتدا آنها را در قابلمه‌ای حاوی آب داغ بیندازید و بعد از 3 دقیقه به ظرف حاوی آب سرد منتقل كنید. به این ترتیب پوست آنها به راحتی جدا خواهد شد.

پوره خرمالو را باشکر روی حرارت ملایم مدت 15دقیقه هم میزنیم تا سفت شود نباید بجوشد.

بعد آبلیمو وپوست لیمو ترش را اضافه میکنیم وپس از خنک شدن در شیشه دربسته در یخچال نگه میداریم.

 

مربای خرمالو (نوع دوم)

 

مواد لازم:

خرمالوی بزرگ و رسیده ……………………………  3عدد

 شكر ………………………………..  2پیمانه

 پودر ژلاتین……………………………….. یك قاشق سوپ‌خوری
آب ……………………………….. 3 قاشق سوپ‌خوری
وانیل ……………………………….. یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:
ابتدا خرمالوها را شسته و پوست آنها را بگیرید و پوره می­کنیم.
حالا خرمالوهای له‌شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و نیم‌ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.
همزمان در یك كاسه كوچك فلزی 3 قاشق سوپ‌خوری آب ریخته و روی كتری در حال جوش بگذارید. بعد یك قاشق سوپ‌خوری پودر ژلاتین به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین – با حرارت غیرمستقیم – كاملا در آب حل شود.
حالا ژلاتین مایع را به خرمالوهای له شده اضافه كنید. پس از آن، وانیل را افزوده و مخلوط را خوب هم بزنید.
قابلمه حاوی مواد را یک ساعت و نیم روی حرارت كم اجاق گاز قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید.

بعد از خنک شدن در شیشه در بسته در یخچال نگه داری کنید. نوش جان!

 /انتهای متن/