ترشی خرمالو

فکر می کنم اکثریت ما از خرمالو توقع ترشی نداریم! ولی طعم ملس و شکل ترشی خرمالو انقدر خاص هست که ارزش امتحان کردن را داشته باشد. با ما همراه باشید در درست کردن یک ترشی خوشمزه از خرمالو

0

سرویس هنر و زندگی به دخت/

ترشی خرمالو

 

مواد لازم

خرمالو ……………………………. 8 عدد

هل سبز …………………………….  8عدد

فلفل بهار ………………………………  8 عدد

خرماي زرد ………………………………  8 عدد

نمك ……………………………… به مقدار كم

جوز هندي ……………………………… 1 عدد درسته

زنجبيل تازه ………………………………  4 تكة كوچك

خلال شيرين شده پرتقال ……………………………… 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:
سركه را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه بجوشد.

 سپس آن را از روي حرارت برداريد و صبر كنيد تا خنك شود.

–  اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود.

خرمالوها را بشوييد و بگذاريد تا كاملاً خشك شود.

سپس به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالوها يك سوراخ كوچك ايجاد كنيد و داخل هر خرمالو يك هل سبز و يك فلفل بهار قرار دهيد.

خرمالوها را در رديف‌هاي منظم در يك شيشه تميز بچينيد و ميان آنها خرماها و جوزهندي را قرار دهيد و بقيه مواد را روي آنها بريزيد.

در آخر سركه سرد شده را روي مواد بريزيد. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد.
سپس در شيشه را ببنديد و ترشي را در جاي خنك نگهداري كنيد.

اين ترشي بعد از 15 روز آماده سرو است. نوش جان!

نکات:

–    فلفل بهار دانه معطري است به اندازه نخود و به رنگ قهوه اي تيره كه درخت آن در مناطق گرمسيري مي رويد. ( منظور از ((بهار)) در اسم اين دانه ،سرزمين بهارات يا هندوستان است، نه فصل اول سال)

   فلفل بهار بر خلاف آنچه از اسمش بر مي آيد تند نيست و عطر آن به ميخك و جوز بويا و دارچين  شباهت دارد. در صورتی که به فلفل بهار دسترسی نداشتید می توانید میخک و یا چوب دارچین را به مقدار کم جایگزین کنید.

 /انتهای متن/