ترشی و چای زغال اخته

امروز در آشپزخانه به دخت با ترشی و چای زغال اخته همراه باشید.

0

سرویس هنر و زندگی به دخت/

ترشی زغال اخته

مواد لازم:

زغال اخته

سرکه

نمک

طرز تهیه:

زغال اخته رو خوب میشوریم بعد روی یک دستمال پهن می کنیم تا کاملا خشک شود.

بعد در شیشه مورد نظر، یک ردیف زغال اخته می ریزیم و روی زغال اخته مقداری نمک می پاشیم به همین ترتیب ادامه داده تا شیشه پر شود.

در نهایت سرکه را اضافه کرده در حدی که سرکه روی زغال اخته ها را بپوشاند.

در شیشه را محکم می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم .

حدود ده روز بعد ترشی جا افتاده است

  •      می توان سرکه را با کمی آب مخلوط کرد.
  •     تخم گشنیز هم به این ترشی طعم مطلوب تری خواهد داد.
  •      می توان در صورت تمایل به طعمی ملس، کمی شکر را نیز به ترشی اضافه کرد.

چای زغال اخته 

مواد لازم:

آب………………………….. 2 لیوان

عسل ………………………………….. 2 قاشق غذا خوری

زغال اخته تازه ………………………………… 2 لیوان

میخک ……………………………….. 3 عدد

چوب دارچین …………………………….. 1 تکه کوچک

آبلیمو …………………………….. 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

آب را داخل ظرف روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

سپس زغال اخته ها را داخل آن ریخته و پس از 10 دقیقه که جوشید صاف کنید .

(داخل توری ریخته و با قاشق جدا کنید و عصاره آن را بگیرید)

عصاره زغال اخته را به همراه عسل، میخک، دارچین و آبلیمو داخل قوری بریزید و 10 -15 دقیقه اجازه دهید روی بخار آب دم بکشد .

سپس داخل فنجان ریخته و این دمنوش خوشمزه را میل نمایید. نوش جان!

 /انتهای متن/