دسر زغال اخته

امروز در آشپزخانه به دخت با دو نوع دسر زغال اخته همراه باشید.

0

 سرویس هنر و زندگی به دخت/

مواد لازم:

پوره زغال اخته ………………. 5/1پیمانه

شکر……………………..  ۱پیمانه

پودر ژلاتین……………………۲قاشق سوپخوری

وانیل…………………….  کمی

خامه فرم گرفته………………. یک دوم پیمانه

فندق تازه……………………. به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا زغال اخته راباشکر روی حرارت ملایم میگذاریم و هرازگاهی هم می زنیم،

وقتی خوب زغال اخته ها پخته و له شدن از روی حرارت برمی داریم.

  •      مقدارشکربه میزان ترشی یا شیرینی زغال اخته و تمایل به میزان طعم ملس دسر بستگی دارد

بعد از له شدن زغال اخته ها آن ها را توی صافی ریخته و با پشت قاشق فشار می دهیم به حدی که فقط پوسته و هسته زغال اخته باقی بماند

  •      صافی باید ریز باشد

خامه فرم گرفته و وانیل را به پوره اضافه کرده

ژلاتین را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و به صورت بن ماری(حرارت روی بخار آب) آماده می کنیم.

ژلاتین شفاف شده را به پوره زغال اخته اضافه می کنیم .

در نهایت فندق خرد شده را نیز اضافه می کنیم .

  •      می توان فندق را در صورت دلخواه حذف کرد.

مخلوط آماده شده را در قالب دلخواه ریخته و به مدت 4-5 ساعت در یخچال قرار داده تا دسر در اصطلاح خودش را بگیرد.

بعد از آماده شدن به صورت دلخواه تزئین می کنیم.

 دسر زغال اخته

مواد لازم:

شکر  …………………….. 1لیوان

بیکینگ پودر  …………………….. 1ق.غ

آرد  …………………….. 3لیوان

کره  …………………….. 1لیوان

تخم مرغ ……………………..1عدد

نمک …………………….. 4/1ق.چ

دارچین  ……………………..کمی

زغال اخته ……………………..  4لیوان

شکر …………………….. 2/1لیوان

نشاسته …………………….. 3قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا با مخلوط 1لیوان شکر،3لیوان آرد،نمک،دارچین،بیکینگ پودر،خمیر تردی درست کنید و آن را در قالب

 بریزید.

سپس 2/1 شکر و نشاسته بر روی زغال اخته به طور مساوی بریزید و آن را بر روی خمیر بپاشید.

 در آخر آن را درفر با دمای 375درجه و به مدت45 دقیقه قرار دهید.

/انتهای متن/

درج نظر