زغال اخته، پرخاصیت و کم کالری

زغال اخته را به خوش رنگی و مزه ترش آن می شناسیم تصور زغال اخته ی نمک خورده حس چشایی را تحریک کرده و هوس انگیز است. اما بد نیست ببینیم غیر از مزه ی ترش ودلچسبش چه فواید و خواصی دارد 0

0

 سرویس هنر و زندگی به دخت/

 پدر طب ایران ابو علی سینا آب زغال اخته را برای شستشوی زخم های جلدی و ریشه ی آن را برای التیام زخم ها به کار می برده است 0  زغال اخته سرشار از آهن ،کلسیم، اسید فولیک، ویتامین  های  B1 ،  E  ،B2 ، C و فلاوونوییدهاست. این میوه ی خوشمزه منبع خوبی از فیبر بوده و بسیار کم کالری است، اما مصرف بیش از حد اندازه ی آن موجب تهوع، اسهال ، دل پیچه و سردرد برای افراد چاق می شود. بهترین مقدار مصرف این میوه ، روزانه نصف فنجان است که این مقدار زغال اخته را می توانید با میوه های دیگر یا ماست مخلوط کرده و میل کنید 0

ضد سرطان

موادمغذی موجود در زغال اخته از رشد سرطان های ریه ،کولون (قسمتی از روده بزرگ )و تکثیر سلول های سرطان خون بدون تاثیر بر سلول های سالم جلوگیری می کند. خصوصیات منحصر به فرد زغال اخته قابلیت بالایی در جلوگیری از انتقال سرطان دربدن دارد 0

بیماری های قلبی

مصرف زغال اخته به علت دارا بودن سطح بالای آنتی اکسیدان های طبیعی به نام آنتو سیانین ، به کاهش بیماری های قلبی کمک می کند  0پلی فنون های موجود در زغال اخته هم موجب کاهش کلسترول خون می شود 0

کاهش وزن

زغال اخته مانند تنظیم کننده ی انسولین عمل می کند 0این ماده غذایی تاثیر انسولین و انباشتگی چربی ها را کاهش می دهد و در روند ازبین بردن چربی ها شرکت می کند. همچنین به دفع سموم وچربی هایی که در بافت های بدن تجمع می کند، یاری می رساند

/انتهای متن/