کیک هویج

کیک هویج یکی از ساده ترین انواع کیک محسوب می شود که در عین سادگی بسیار خوشمزه هم هست. با ما همراه باشید…

0

 سرویس فرهنگی به دخت/

تخم مرغ…………………………۴ عدد

آرد سفید………………………..۲ فنجان

شکر…………………………۲ فنجان

 هویج ریز رنده شده…………………………………….۳ فنجان

جوش شیرین…………………………… نصف قاشق مرباخوری

بکینگ پودر……………………….۲ قاشق مرباخوری

روغن مایع…………………………… سه چهارم فنجان

نمک……………………………کمی

 پودر دارچین…………………………… یک قاشق مرباخوری یا ۲ قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده یا سه چهارم پودرزنجبیل.

طرز تهیه:

تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع کار بیرون آورده و در هوای اتاق بگذارید. سپس تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید.

آرد، شکر، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را هم مخلوط کنید، سپس دارچین یا زنجبیل را هم ، هر کدام را که بیشتر می پسندید ، به این مخلوط اضافه کنید.

حالا تخم مرغ ها، هویج و روغن مایع را مخلوط کرده و به مخلوط خشک اضافه و هم بزنید.

قالب را چرب کرده و مقداری آرد درون آن بپاشید. مخلوط را در قالب های مخصوص کیک ریخته و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه درون فر بگذارید.

در مرحله آخر چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به چنگال نچسبید، کیک آماده است. در غیر این صورت ۱۰ دقیقه دیگر به آن فرصت دهید تا خوب پخته شود.

کیک هویج و گردو


مواد لازم:
تخم مرغ ………………………..۴عدد
شکر ……………………..۳۰۰ گرم
روغن مایع…………………۲۵۰ میلی لیتر
آرد ……………………… ۳۰۰ گرم
هویج رنده شده………………………۳ لیوان
بکینگ پودر ………………….یک ونیم قاشق چایخوری
جوش شیرین……………………………………۲/۱ ق چایخوری
دارچین ……………………………………۲ قاشق غذاخوری
پودر گردو ……………………………………….۵۰ گرم
پودر قند وپسته برای تزئین

طرز تهیه:
تخم مرغها رو کاملا با شکر مخلوط کرده
سپس به ترتیب روغن و آرد را نیز کم کم اضافه کنید.

حال بکینگ پودر ،جوش شیرین،دارچین وگردو را هم افزوده و مخلوط کنید.

در آخر هویج رنده شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید

ظرف نسوزی را کمی چرب کرده وقدری آرد پاشی کنید.

مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه فری که از قبل با حرارت180درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت،گرم شده است قرار دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۱ ساعت بپزد.

بعد از پخت کیک را روی توری قرار داده تا سرد شود و بعد برش بزنید.

نوش جان!

کیک هویج و گردو (نوع دوم)

  

كره …………………………………….. يك پيمانه (160 گرم)

شكر……………………………………..يكونيم پيمانه (225 گرم)

آرد……………………………………..دو و نيم پيمانه (260 گرم)

گردوخردشده……………………………………..      1/3 پيمانه (30 گرم)

هويجرندهشده……………………………………..يك پيمانه (200 گرم)

ماست……………………………………..يك پيمانه (170 گرم)

تخم‌مرغ……………………………………..سه عدد

وانيل……………………………………..4/1 قاشق چايخوري

بيكينگ‌پودر……………………………………..نصف قاشق چايخوري

جوش‌شيرين……………………………………..4/1 قاشق چايخوري

جوزهندي……………………………………..نصف قاشق چايخوري

نمك……………………………………..8/1قاشق چايخوري

طرزتهیه

فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم.

كره وشكر راباهمزن برقي مي‌زنيم تابه صورت كرم درآيد.

تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي اضافه كرده و هرتخم‌مرغ رايك دقيقه با همزن مي‌زنيم.

وانيل و ماست را  بتدريج اضافه مي‌كنيم.

موادخشك را با يكديگرمخلوط نموده وبه آرامي به مايه بالا مي‌افزاييم وخيلي آرام هم مي‌زنيم درحدي كه موادمان مخلوط شود، سپس گردو و هويج را اضافه مي‌كنيم.

مواد را درقالب ريخته و به مدت 45 الي 55 دقيقه درفر قرارمي‌دهيم. نوش جان!

/انتهای متن/