رولت هویج

امروز در آشپزخانه به دخت، طرز تهیه ” رولت هویج” را آموزش می دهیم.

0

 سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم:

هویج بزرگ…………………………….3 عدد

تخم مرغ ……………………………..3 عدد

پنیر خامه ای …………………………… 200 گرم

پیازچه  خرد شده ………………………. 1پیمانه

جعفری …………………………. نصف پیمانه

نمک و فلفل ……………………………… به مقدار لازم

پودر سیر ………………………….. به مقدار لازم

روغن یا کره …………………………. 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

اول هویج را پوست گرفته  و با غذا ساز یا رنده ریز می کنیم.

سپس هویج رنده شده را با کره یا روغن کمی تفت می دهیم تا آب هویج تبخیر شود.

بعد از اضافه کردن  نمک، فلفل و پودر سیر، از روی حرارت برداشته  و صبر می کنیم کاملا سرد شود.

وقتی سرد شد، تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.

قالب مستطیل یا تابه مستطیلی را کمی چرب کرده، مواد رو داخل قالب میریزیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه می پزیم.

  •      اگر از قالب تفلون استفاده نمی کنید حتما داخل آن کاغذ روغنی بیندازید.

بعد از سپری شدن زمان پخت از فر در آورده و اجازه می دهیم سرد شود در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم.

پیازچه و جعفری ریز خرد شده را به پنیر خامه ای اضافه می کنیم.

نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم.

رولت سرد شده را روی کاغذ آلومینیوم می گذاریم .

  •      طرف سرخ شده آن باید روی کار قرار بگیرد.

مواد میانی را روی رولت پخش می کنیم و رول می کنیم و با کاغذ آلومینیوم سفت می پیچیم و اجازه می دهیم 12 ساعت در یخچال بماند.

بعد با چاقوی تیز برش می زنیم.

 نوش جان!

/انتهای متن/