کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان را هم درآشپزخانه ی به دخت به دو طریق یاد بگیرید.

1

سرویس فرهنگی به دخت/ 

بادمجان …………… 5 عدد

تخم مرغ ………………….. 4 عدد

پیاز متوسط …………………….. 3 عدد

روغن کنجد یا زیتون …………………. به مقدار لازم

زعفران ………………………. به مقدار لازم

نمک و فلفل …………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

روش اول:

1. بادمجان­ها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید.

2. پیاز رنده شده و تخم مرغ را همراه با نمک، فلفل و زعفران را به بادمجان اضافه کنید.

3. روغن را درون ماهی‌تابه نچسب ریخته بگذارید گرم شود. سپس مواد آماده شده را درون روغن بریزید و صاف کنید و صبرکنید یک طرف آن سرخ شود. سپسکوکو را برگردانید.

4. حرارت را کم کنید تا آرام آرام کوکو هم سرخ شود و هم پخته.

 

روش دوم:

1- پیاز را پوست کنده رنده کنید و با کمی روغن سرخ نمایید. بادمجان‌ها را پوست کنده با رنده درشت رنده کنید پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

2- آن را کنار بگذارید تا  سرد شود . تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته با نمک و فلفل مخلوط کنید

3- پس از سردشدن بادمجان و پیاز ، آن را به تخم مرغ افزوده و هم بزنید و درون تابه بریزید. صبرکنید یک طرف آن سرخ شود. سپس کوکو را برگردانید.

/انتهای متن/