پیتزا و املت بادمجان

امروز هم در آشپزخانه ی به دخت طرز تهیه ی دو غذای خوشمزه ی دیگر با بادمجان را، یعنی پیتزای بادمجان و املت بادمجان ، یاد می گیریم.

0
سرویس فرهنگی به دخت/
  • پیتزای بادمجان
برای تهیه 4 پیتزا :
خمیر آماده …………. چهار عدد
بادمجان……………… ۳۰۰گرم
گوجه فرنگی به صورت حلقه حلقه………………… دو عدد
پنیر موتزارلا………………….۲۵۰گرم
جعفری………………… ۱۰۰گرم
سس گوجه فرنگی ……………………… به مقدار لازم
نمك ، فلفل و در صورت دلخواه پودر سیر ………………… به مقدار لازم
روغن زیتون……………………۳ قاشق غذاخوریبادمجان را خرد كنید و به همراه گوجه فرنگی، جعفری در کمی روغن زیتون سرخ كنید.
نمك و فلفل و پودر سیر را نیز اضافه کنید
می توانید قبل از اینكه مواد طلایی شود، نصف پنیر موتزارلا را در آن بریزید.
کمی سس گوجه روی نان پیتزا زده و مواد را روی نان ریخته و روی آن پنیر بپاشید
در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه قرار دهید.
 
املت بادمجان
مواد لازم :
بادمجان درشت …………………….. 1 عدد
سیب زمینی درشت مکعبی ریز شده …………………………. 1 عدد
پیاز ریز شده ……………………… 1 عدد
قارچ ……………………. 5 تا 6 عدد
تخم مرغ ……………………. 4 تا 5 عدد
آرد ……………………….. 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه ………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.      ابتدا بادمجانها را پوست گرفته و مکعبی ریز کنید و نمک بپاشید تا تلخی آن گرفته شود … سپس آنها را بشویید و آب آنرا با دستمال تمیز بگیرید.
2.      پیاز را ریز کرده با کمی روغن تفت دهید . سپس پیازها را از تابه خارج کرده و در همان روغن سیب زمینی های مکعبی شده را تفت دهید و بعد بادمجانها را در همان تابه تفت دهید و آنها را نیز بیرون آورده در تابه داغ قارچهای حلقه شده را تفت دهید تا آبش کشیده شود.
3.      تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کنید.
4.      در یک کاسه تخم مرغها را شکسته و به آن آرد و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب بهم بزنید و روی مواد مخلوط شده در تابه داغ بریزید و اجازه دهید تا یک طرف املت سرخ شود و سپس آنرا بچرخانید تا طرف دوم آن نیز سرخ شود.
/انتهای متن/
درج نظر