زنگ خطر تجرد قطعی برخی دختران برای خانواده‌ها

مدیرسیاسی – فرهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: در صورت حل مسئله ازدواج جوانان، بسیاری از مشکلات اخلاقی و اجتماعی خود به خود کاهش می‌یابد، چرا که مشکلات اخلاقی برخی دختران و پسران جوان در شهرهای بزرگ به علت افزایش سن ازدواج است.

0

سرویس خبر به دخت/

به گزارش به دخت به نقل از  افکارنیوز، زهره سادات لاجوردی افزود: لازم است پسران و دختران در اولویت‌های خود برای انتخاب همسر بازنگری کنند و به این موضوع بپردازند که چقدر از لحاظ اخلاقی، اعتقادی و فرهنگی با یکدیگر تناسب دارند؛ چرا که توجه به چنین نکاتی باعث جلوگیری از بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

زنگ خطرتجرد قطعی برخی دختران برای خانواده‌ها

مدیرسیاسی – فرهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در ادامه اظهار کرد: در چند سال اخیر شاهد افزایش سن ازدواج بوده‌ایم و حتی برخی از دختران به سن تجرد قطعی رسیده‌اند و این وضعیت زنگ خطر را برای خانواده‌ها به صدا درآورده است. در این شرایط باید بیشترین توجه را به خانواده‌ها داشته باشیم و سبک زندگی خود را بازنگری کنیم.

وی با بیان اینکه ازدواج در سن بالا چه برای دختر و چه برای پسر می‌تواند مسائل زیادی را در پی داشته باشد، تاکید کرد: هنگامی که فرد در سن بالا ازدواج می‌کند، دیرتر به آرامش روانی که بر اثر ازدواج به موقع به آن دست می‌یابد، می‌رسد و حتی ممکن است نبود آرامش کافی موجب ناموفق بودن او در محیط کاری شود.

نقش خانواده‌ها در تسهیل ازدواج جوانان

مدیرسیاسی – فرهنگی معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر نقش خانواده‌ها در تسهیل ازدواج جوانان، اظهار کرد: لازم است خانواده‌ها شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند که جوانان به موقع ازدواج و از تشریفات زائد خودداری کنند و شرایطی را برای طرفین فراهم نکنند که دستیابی به آنها دشوار باشد.

لاجوردی با بیان اینکه خانواده‌ها باید به بهداشت روانی اعضای خود توجه کنند، گفت: اگر بهداشت روانی فرزندان در خانواده‌ها تامین شود و محیط خانواده‌ها پرتنش نباشند فرزندان آماده تشکیل خانواده موفق می شوند؛ این در حالی است که آنان در خانواده‌های پرتنش دچار سردرگمی می‌شوند و به بیراهه می‌روند.

دختران در خانواده‌های پرتنش آسیب‌پذیرترند

وی افزود: دختران به علت برخورداری از روحیه‌ای حساس‌تر در خانواده‌های پرتنش آسیب‌پذیرتر هستند. آنان احساس بی‌پناهی می‌کنند و اگر به طور دائم در معرض مشاجره‌های پدر و مادر خود باشند، تعادل روانی و عاطفی خود را از دست می‌دهند. چنین دختری در زندگی مشترک نمی‌تواند نقش مادری و همسری خود را به خوبی ایفا کند.

حضرت معصومه(س) را برای دختران ایرانی الگو قرار دهیم

مدیرسیاسی – فرهنگی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت پرداختن به سیره حضرت معصومه(س)، اظهارکرد: لازم است ایشان را برای دختران ایرانی الگو قرار دهیم و اعضای خانواده باید تلاش کنند در جهت تکامل یکدیگرعمل کنند.

وی با بیان اینکه لازم است بیش از پیش به موضوع ازدواج جوانان توجه شود، گفت: خانواده‌ها باید در رویکرد خود نسبت به ازدواج بازنگری کنند. علاوه بر آن مشخص شود که چرا طی یکی دو دهه سن ازدواج بسیار افزایش پیدا کرده است.

لاجوردی در پایان تاکید کرد: در هر جامعه‌ای که نهاد خانواده تضعیف شود و کارکرد خود را از دست دهد، بنیان‌های اخلاقی اجتماع متزلزل می‌شود.

 /انتهای متن/

درج نظر