مافين ذرت و فلفل دلمه‌ای سه رنگ در سفره افطار

مافین ها پیش غذاهای ساده و بسیار خوشمزه ای هستند که تنوع بسیار زیادی دارند و در قالب های مخصوص که دارای خانه های مجزا می باشد تهیه می شوند. این پیش غذاهای ساده می­توانند در سفره های افطار نیز با استقبال فراوان روبه رو شوند. نوش جان!

0

سرویس هنر و زندگی به دخت/

مواد لازم براي 12 عدد:
كره يا مارگارين 200 گرم
پنير سفيد 150 گرم
ماست كم‌چرب 1 پيمانه
تخم‌مرغ 2 عدد
فلفل‌دلمه‌ای زرد، سبز، قرمز از هركدام 1 عدد
سركه 1 قاشق غذاخوری
شكر 1 قاشق غذاخوری
ذرت پخته 1 پيمانه
آرد دو و نيم پيمانه
بيكينگ‌پودر 2 قاشق مرباخوری
نمك، فلفل به ميزان لازم
جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهيه:
تخم‌مرغ‌ها را با ماست زده و با كره نرم شده مخلوط كرده و سپس سركه، شكر، و نمك و فلفل را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
فلفل دلمه‌ای ها را ريز خورد كرده و با كمط كره تفت دهيد تا نرم شوند سپس كنار گذاشته و با ذرت مخلوط كنيد.

آرد و بيكينگ‌پودر را به مخلوط ذرت و فلفل اضافه کرده آهسته هم بزنيد تا مخلوط شود.

سپس در قالب‌های مافين كه از قبل چرب كرده‌ايد ريخته و در فر 170 درجه سانتی گراد 40 دقيقه بپزيد.

 بعد از سرد شدن از قالب در آورده از وسط برش داده و مخلوط پنير سفيد و کمی ماست و جعفری خرد شده را وسط هریک از نان­های مافین بگذاريد و سرو كنيد.

/انتهای متن/