افطار با سوپ شیر

انواع سوپ یکی از پر طرفدارترین غذاهای سفره افطار محسوب می­شوند که هم به لحاظ ارزش غذایی و هم سبک بودن از نظر حجم باعث شده که از قدیم الایام طرفداران خاص خود را داشته باشند و حداقل هر چند شب یکبار میهمان سفره افطار ما گردند. سوپ شیر در این بین یکی پرطرفدارترین و غنی ترین این انواع است که امروز باهم پخت آن را تجربه می­کنیم.

1

سرویس هنر و زندگی به دخت/

مواد لازم:

جوي پوست کنده …………………………… نصف ليوان/ برای هر نفر یک تا یک و نیم قاشق

هويج رنده شده…………………………….2تا 3 قاشق غذاخوري

آب مرغ……………………………..3 تا 4 ليوان/ برای هر نفر یک چهارم لیوان

آرد……………………………..3قاشق غذاخوري

کره………………………..100گرم

شير …………………………………يك و نيم ليوان/ برای هر نفر یک چهارم لیوان

خامه …………………………………. در صورت تمایل برای هر نفر یک قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده ………………………………به مقدار لازم

مرغ پخته شده ………………………………به مقدار لازم

جعفری خرد شده ……………………….. به مقدار لازم

نمك و فلفل……………………………به مقدار لازم

طرز تهيه:

ابتدا جو را شسته و با آب مرغ مي‌پزيم کمي که  نيم پزشد، هويج رنده شده را به آن اضافه مي‌کنيم تا بپزد.

در تابه‌اي کره و آرد را روي حرارت ملايم با هم مخلوط کرده، هم مي‌زنيم تا کره بخورد آرد برود. در نهايت شير را به آن اضافه مي‌كنيم و زماني که مخلوط شير و کره کمي غليظ شد، نمک و فلفل را به آن مي‌افزاييم و از روي حرارت بر مي‌داريم.

مخلوط شير را داخل جو و هويج پخته شده ريخته و هم مي‌زنيم.

در نهايت وقتي سوپ غليظ شد قارچ را اضافه کرده و خامه را ضافه کرده بعد از چند دقیقه از روي حرارت بر مي‌داريم و در ظرفي زيبا مي‌کشيم و با جعفري خرد شده و مرغ پخته‌ي خرد شده تزيين مي‌کنيم.

 /انتهای متن/