رولت رنگینک

با حلول ماهی که همگی بر سر سفره خالق یکتا میهمانیم، گروه هنر و زندگی به دخت نیز بخش هایی را تدارک دیده است که سفره های پرخیر و برکت شما را با سادگی و سهولت رنگین تر کرده باشد. امید آنکه از دعای خیرتان بهره مند گردیم.

0

سرویس هنر و زندگی به دخت/

رنگینک نام یک دسر ایرانی است که با خرمای رطب تهیه می شود. ما این دسر ساده و بسیار خوشمزه ایرانی را در شکلی نو آموزش می­دهیم.

 خرمای سفت برای رنگینک مناسب نیست.

مواد لازم:

آرد گندم: یک و نیم پیمانه

کره : 200 گرم

دارچین: یک قاشق سوپخوری

هل کوبیده: ½ قاشق چایخوری

خرمای رطب: 500 گرم

گردو : 100 گرم

پودر پسته یا نارگیل: مقداری جهت تزئین

طرز تهیه:

هسته و کلاهک خرما را گرفته و آن را چرخ کنید.

حدود نیمی از کره را با خرمای چرخ شده مخلوط کرده و ورز دهید.

یک نایلون را با کمی روغن مایع چرب کرده و روی سطح صافی قرار داده و مخلوط خرما و کره را روی آن قرار دهید و به  شکل مربع یا مستطیل باز کنید.

 

آرد را کمی تفت می­دهیم تا حدی که بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تغییر کند.

سپس کره باقیمانده و دارچین و هل را اضافه می کنیم.

خمیر حاصل شده را از روی حرارت برداشته و پودر قند را به آن افزوده و بگذارید کمی سرد شود اما کاملا سفت نشود و حالت منعطف خود را حفظ نماید.

حلوای حاصله را روی مخلوط خرما و کره بریزید.

 

گردوهای خرد شده را روی آن چیده و مواد را به کمک نایلون رول کرده. در هر مرحله از رول کردن مواد را خوب با دست فشار دهید تا کاملا منسجم شوند.

 

بگذارید رولت کاملا سرد و بسته شود(حدود 2-3 ساعت در یخچال)

می شود به دلخواه روی رولت را با پودر پسته و یا نارگیل تزئین کرد.

در آخر رولت را از نایلون خارج کرده و برش های دو سانتی متری بزنید.

 نکته: می توان در صورت عدم تمایل پودر قند را حذف کرد.

 

 گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/