طرز تهیه تارت پنیر خامه ای و انگور

0

سرویس فرهنگی به دخت/

  •        مواد لازم جهت تهیه خمیر(برای 8 نفر)
    کره :150 گرم، خرد شده
    شکر قهوه­ای: 65 گرم
    پودر کاکائو: 3 قاشق سوپخوری
    آرد: 175 گرم

 

  •        مواد لازم براي پر كردن تارت:
    پنیر خامه­ای: 200 گرم
    پودر قند: 2 قاشق سوپخوری
    خامه فرم گرفته:180 گرم
    انگور قرمز: 200 گرم

  •          مواد لازم براي تهيه‌ي ژله‌ي بي‌رنگ:
    آب :250 ميلي‌ليتر
    شكر: 70 گرم
    پودر ژلاتين بي رنگ يك قاشق سوپخوري

  •         طرز تهیه خمیر:
    کره، شکر قهوه­ای و پودر کاکائو را داخل ظرفی ریخته و روی شعله‌ي ملایم یا داخل مایکروویو قراردهید تا فقط کره‌ ذوب شود

     دقت شود که مواد داغ نشوند

 سپس از روی شعله برداشته و آرد را اضافه کرده، خمير كنيد.

خمیر را داخل کاغذ روغنی پیچیده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قراردهید.

 از خمير تكه‌هاي كوچك برداشته، هر كدام را لای دو ورقه کاغذ روغنی باز کرده، داخل قالبهای تارتلت قراردهید، اضافه‌‌ي خمير باقيمانده‌ در اطراف قالب را برداشته و دوباره به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذاريد.

پس از آن روی خمیر را با چنگال سوراخ کرده و در فر با حرارت 180 درجه‌ي سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

بعد از پخت، تارتها را خنک کرده و با مواد میانی پر کنید و انگورهای دو نیم شده را روی آن بچینید، روی انگورها را با ژله‌ي بیرنگ براق کنید.

طرز تهیه‌ي مواد داخل تارت:
پنیرخامه­ای و پودر قند را با دور کند همزن برقی بزنید سپس خامه‌ي فرم­گرفته را اضافه کنید.

طرز تهيه‌ي ژله‌ي بي‌رنگ:
همه‌ي مواد را با هم مخلوط كرده، روي حرارت قرار دهيد تا بجوش آيد.

بعد از آنكه خنك شد و به غلظت سفيده‌ي تخم‌مرغ رسيد، روي انگورها را با كمك برس (قلمو) ژله‌ي سفيد بزنيد.

 این دستور دارای 3309 کیلوکالری انرژی ٬ 236 گرم کربوهيدرات ٬ 40 گرم پروتئین و 245 گرم چربی می باشد.

گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/