یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵

دستور پخت شیرینی مرنگ

سرویس فرهنگی به دخت/ مواد لازم : سفیده تخم مرغ […]

سرویس فرهنگی به دخت/

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ : ۱ پیمانه

پودر شکر : ۲ پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چای‌خوری

آب‌لیمو  : چند قطره

پودر هل در صورت تمایل : به دلخواه

رنگ خوراکی : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سفیده های تخم مرغ را در ظرفی خشک و تمیز با همزن بزنید تا سفید و پفکی شود، سپس پودر شکر را کم کم افزوده و هم زدن را ادامه داده تا مخلوط حالتی کش‌دار به خود بگیرد.

آب‌ لیمو، هل و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، سپس مایه را در قیف با سری شکوفه بزرگ ریخته و در سینی فر که قبلاً کاغذ انداخته‌اید به صورت گل و با فاصله بزنید. ( در صورت استفاده از رنگ در این مرحله می‌توانید رنگ را اضافه کنید )

سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.

نکته ۱: برای تهیه مرنگ سفیده های تخم مرغ را قبل از زدن در دمای محیط قرار دهید.

نکته ۲:  مرنگ در دمای کم فر باید پخته شود که می‌توانید بعد از ۵ دقیقه که مرنگ ها داخل فر بودند حرارت را خاموش کنید تا با گرمای داخل فر مابقی زمان پخت سپری شود.

نکته ۳:  به طور کلی برای هر مقدار سفیده که استفاده می‌کنید دو برابر آن را پودر شکر در نظر بگیرید.

نکته ۴:  رنگ مرنگ سفید است که به دلخواه می‌توانید از رنگ خوراکی استفاده کرده تا مرنگ های رنگی داشته باشید.

گروه هنر و زندگی به دخت/ انتهای متن/

2 دیدگاه ها

  1. دریا می‌گه:

    من طبق این دستور درست کردم با اینکه تاحالا درست نکرده بودم خیلی خوب شد

  2. fariba می‌گه:

    درست کردنش کمی مشکله اگه سفیده خوب زذه نشه شیرینی خراب میشه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد