جمعه ۱۲ آذر ۱۳۹۵

۱۰ راه برای داشتن آشپزخانه ای تمیز

۱۰ نکته هست که اگر هر روز به آن ها توجه کنیم، آشپزخانه ای تمیز خواهیم داشت.

clear_kitchen

مترجم : مریم گرجی/

حتما این مساله برای شما اتفاق افتاده است  که فقط برای این که بفهمید آشپز خانه دوستان تان تمیز است یا نه، سر زده به خانه او بروید. ممکن است شما تعجب کنید که دوستان تان چگونه از عهده تمیز کردن آشپز خانه بر می آیند.

باید بدانید که رمز آن تمیز نگاه داشتن آشپز خانه در طول روز های هفته است.

اکنون به شرح نکاتی برای تمیز نگاه داشتن آشپز خانه، حتی بدون کوچکترین لکه ای می پردازیم.

۱- توجه کنید که در یخچال پس از برداشتن یا گذاشتن مواد غذایی خوب بسته  شده باشد.

خانم مونیکا فریل می گوید: هر وقت که من خرید روزانه را انجام داده و به خانه باز می گردم، قفسه های یخچال را مورد بررسی قرار داده، و هر چیزی را که تازه به نظر نمی رسد دور می اندازم.

مونیکا پیش از آن که مواد غذایی جدیدی را به یخچال اضافه کند، با دور انداختن و جابجایی مواد غذایی که تاریخ مصرف آن ها گذشته است، مانع بار اضافی یخچال می شود.

 

۲- همراه هر وعده غذایی یک کار روزانه نیز انجام  دهید.

کسانی که همیشه آشپزخانه ای تمیز و مرتب دارند، به همراه هر وعده غذایی یک کار روزانه نیز انجام  می دهند. یعنی همراه با آماده کردن غذا نظافت را نیز انجام می دهند.

خانم آن ماری هرینگ که معلم یوگاست می گوید: تنها نظافت و شستن ظروف پس از خوردن غذا کافی نیست.هر روز صبح که من اجاق گاز را برای درست کردن تخم مرغ روشن می کنم، پس از خوردن صبحانه درب فلزی اجاق گاز را بلند کرده و سطح آن را با پاک کننده ای ارگانیک تمیز می کنم.

 

۳-تا جایی که امکان دارد به زدودن لکه ها ادامه دهید.

استفانی السن می گوید: همه چیز از نقاط کثیف در اطراف ظروف تا ریخت و پاش های کف آشپزخانه با رفت و روب و دست مال کشیدن های زیاد به او کمک می کند تا آشپز خانه ای تمیز داشته باشد. در صورت باقی ماندن لکه ها در ظروف قهوه ساز و غیره می توان حوله های زبر و نمناک را تا کرده و به خشک کردن و پاک کردن در قهوه ساز، هواکش گاز یا در ماشین ظرف شویی اقدام کرد.

 

۴-غذا هایی را که می خواهید زود تر مصرف کنید، حتما در قسمت جلوی یخچال قرار دهید.

خانم لوییز میکلات  می گوید که برای جلوگیری از فاسد شدن غذا ، آن را در قسمت بالا و جلوی یخچال جایی که به چشم بیاید قرار می دهد و به تاریخ مواد غذایی نیز توجه می کند که زمان مصرف آن نگذشته باشد. با این روش زمانی که او در یخچال را باز می کند و به دنبال چیزی برای خوردن است، غذاهای در حال فاسد شدن فرصت خراب شدن کامل را ندارند.

 

۵-زمان سنج یا تایمر درون یخچال خود را تنظیم کنید.

توجه کنید اگر می خواهید به نصیحت بریانا بل “نویسنده” گوش دهید،از تمیز نگاه داشتن یخچال تا زمانی که صدای “دینگ” آن را نشنیده اید، دست بر ندارید.

بل می گوید: من تایمر یخچال را تنظیم کرده و به مدت ۱۵ دقیقه هر روز صبح پس از صبحانه و هر شب پس از شام آن را تمیز می کنم.

 

۶-از سطل های پلاستیکی برچسب دار استفاده کنید.

 این ظروف تنها در دفتر کار شما و یا کمد لباس تان مورد استفاده قرار نمی گیرند.

دافنه مالوری می گوید: بر اساس عادت همیشگی ام، تمام کتاب ها و کاغذها و هزاران اقلام و وسایل دیگر بچه ها  را هر کدام داخل یک سبد قرار می دهم. بدین ترتیب مرتب کردن آن ها نیز آسان بوده و تنها پنج دقیقه طول می کشد.

 

۷-به محض آن که ماشین ظرفشویی کار خود را انجام داد، درِ آن را باز کرده و ظروف را خارج کنید.

تیلور که خانه دار است می گوید:هیچ وسیله ای به سرعت یک ماشین ظرفشویی خوب و مناسب از آلودگی و لکه های ظروف غذای شما نمی کاهد و اجازه ندهید که ظروف غذا در سینک ظرفشویی شما انباشته شوند.

 

۸-هر روز پیشخوان آشپز خانه خود را تمیز کنید.

سوزان مترو پولیتان می گوید: اگر بدانید که هر روز چه چیزهایی مانند پول،لباس های کثیف و غیره پیشخوان آشپزخانه شما را آلوده می کند، در تمیز نگاه داشتن آن عجله خواهید کرد.

سوزان گفت:شما باید این را بدانید که تا چه اندازه ای پیشخوان های شما آلوده و غیر بهداشتی هستند.

او می گوید: “من عادت دارم که پیشخوان خود را قبل از آشپزی و بعد از خوردن غذا تمیز کنم. بنا براین از رشد میکروب ها و آلودگی ها جلوگیری کرده و نمی گذارم که لکه ای بر روی پیشخوان باقی بماند.علاوه بر این به یاد داشته باشید که تمیز نگاه داشتن پیشخوانی که بسیار درهم و برهم است، کار ساده ای نمی باشد.

بنابراین اگر یکی از وظایفی که عهده دار آن هستید تمیز کردن آثار غذای کودک و بزرگسال است، همین  باعث می شود که شما به اجبار همیشه پیشخوان را تمیز کنید.

 

۹استفاده و کاربرد روش چشمی: به گفته کیتی هیل برای کاستن درهم و برهمی ظروف در آشپزخانه در صورتی که  غذایی ساده را می پزید، بهتر است از این روش استفاده کنی د.او می گوید که با چشمان خود مقدار و اندازه مواد اولیه را

اندازه گیری می کند و این کار به او کمک می کند از ریخت و پاش های ظروف اضافی جلویری شود.

البته کیتی این مساله را هم اضافه کرد در صورتی که می خواهید نان و کیک بپزید از این روش استفاده نکنید.

 

۱۰استفاده از حوله های تمیز و پاکیزه برای ظروف

در این مورد حتما به یاد داشته باشید که حوله هایی را که روز گذشته استفاده کرده اید و کهنه شده است، امروز مورد استفاده قرار ندهید.

منبع:یاهو/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد