کیک پای سیب

به دخت شما را به یک عصرانه خوشمزه در روزهای پاییزی مهمان می کند.

0

مواد لازم:

آرد : دو فنجان                                    

نمك : یک قاشق چای خوری

آب سرد : 4قاشق غذا خوری                    

   روغن شیرینی پزی : سه چهارم فنجان

 

مواد لازم برای کرم

سیب خردشده و پخته شده : 7 فنجان              

آب لیمو : دو قاشق غذا خوری

شکر : یک فنجان                                      

آرد : یک چهارم فنجان

پودر دارچین : یک قاشق چای خوری                  

زرده ی تخم مرغ : یک عدد

آب : یک قاشق غذاخوری        

کره : دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

نمک و آرد را با هم مخلوط کنید.روغن شیرینی پزی را روی آن ها بریزید. به تدریج آب سرد را بیافزایید، و بعد از اضافه کردن هر یک قاشق آب آن را خوب به هم بزنید.

مواد را با چنگال آن قدر به هم بزنید که خمیر یکدستی تهیه شود. خمیر را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. خمیر را روی سطحی که روی آن را با آرد پوشانیده اید، ورز دهید. نیمی از خمیر را به صورت دایره ای به قطر 25 سانتی متر در بیاورید و آن را داخل ظرفی که برای پخت در نظر گرفته اید، پهن کنید و سیب و ابلیمو را با هم مخلوط کنید.

سپس شکر، آرد و دارچین و نمک را اضافه نمایید و کاملا به هم بزنید.

ترکیب تهیه شده را روی خمیر بریزید و کره را به صورت تکه های کوچک روی قسمت های مختلف به صورت یکدست پخش کنید. باقیمانده خمیر را ورز دهید و دایره ای هم اندازه برای پوشاندن روی مواد تهیه نمایید.

خمیر را طوری روی مواد بگذارید که دقیقا هم اندازه ی لایه ی زیرین شود و سطح مواد را بپوشاند. روی سطح ان برش های کوچک و عمیقی بزنید طوری که مواد داخل ان نمایان شود.

لبه های خمیر لایه ی پایینی و بالایی را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبد و قسمت های اضافه را برش بزنید. زرده ی تخم مرغ را کاملا بزنید و سپس ان را خیلی خوب با اب مخلوط کنید تا یکدست شود.

تمام سطح خمیر را به تخم مرغ اغشته نمایید.

پای را به مدت 15 دقیقه داخل فر با دمای 425 درجه فارنهایت بگذارید تا بپزد.

زمانی که سطح پای طلایی رنگ شد و مواد داخل خمیر کمی جوشید ان را از فر خارج کنید.

بعد از سرد شدن میل بفرمایید.

1

/انتهای متن/

 

 

 

 

.

 

 

 

درج نظر