شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

کیک نارگیلی

یک کیک خوشمزه برای کسایی که طعم نارگیل رو خیلی دوست دارن مناسب روزهای سرد زمستان.

گروه هنروزندگی به دخت، بهاره صیدی/

موادلازم:

آرد : یک و نیم پیمانه

شکر : یک پیمانه

تخم مرغ : دو عدد

شیر : یک پیمانه

کره : ۱۲۵ گرم

بکینگ پودر : یک و نیم قاشق مرباخوری

پودر نارگیل : نصف پیمانه

پوست پرتقال : یک قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم.

سپس یک عدد تخم مرغ را به پوست پرتقال اضافه می کنیم.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و نیمی از آن را به مواد اضافه می کنیم. سپس کمی از شیر و پودر نارگیل را ریخته و هم می زنیم.

بقیه ی ارد و شیر را هم اضافه می کنیم.

درون قالب را چرب کرده و آرد می پاشیم. مواد را در آن ریخته و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد حدود ۴۰ دقیقه می گذاریم. بعد روی آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد