جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵

کیک سیب ودارچین

کیک سیب و دارچین عصرانه ی مناسبی برای فصل زمستان است.

گروه هنروزندگی به دخت، بهاره صیدی/

مواد لازم :

تخم مرغ: سه عدد:

شکر: یک پیمانه

روغن مایع:  یک دوم پیمانه

ماست: یک پیمانه

ارد: ۲۵۰گرم

بکینگ پودر: یک قاشق غذا خوری

سیب: سه عدد

پودردارچین: یک قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ وشکر و وانیل را با همزن برقی می زنیم تا سفید شود و حجمش دوبرابر شود.

سپس روغن مایع و ماست را اضافه می کنیم. مخلوط ارد وبکینگ پودرالک شده و دارچین را به مواد اضافه می کنیم.

مواد را درقالب مستطیلی ۲۰در۳۰می ریزیم.

در مرحله ی بعدی سیب ها را پوست می کنیم از وسط نصف می کنیم و حلقه حلقه می کنیم و سیب ها را  از اخر به مرکز دور تا دورمی چینیم.

فر را روی درجه ی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید تا گرم شود و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد