جمعه ۱۲ آذر ۱۳۹۵

کاپ کیک ( کیک فنجانی ) بدون فر

این کاپ کیک ها یکی از راحت ترین و بی دردسرترین کیک هایی هست که می تونین درست کنین. چون نه نیاز به همزن برقی داره، نه احتیاجی به فر و نه حتی قالب.

cupe-cake

مواد لازم :

تخم مرغ : یک عدد

شکر: سه قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

روغن : چهار قاشق غذاخوری

آرد : چهار قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

پودر کاکائو : حدود یک قاشق غذاخوری

شیر : سه قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

تخم مرغ رو داخل ظرف ریخته و با همزن دستی (اگر نداشتین چنگال هم گزینه مناسبیه) خوب به هم می زنیم

شکر و وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و مجددا خوب می زنیم.

زمانی که شکر کاملا با تخم مرغ مخلوط شد روغن رو به موادمون اضافه می کنیم.

آره و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و کم کم اضافه میکنیم و هم زدن رو ادامه می دهیم.

پودر کاکائو رو هم به ترکیب مون اضافه می کنیم (می تونیم پودر کاکائو رو با آرد مخلوط کرده و با هم به ترکیب اضافه کنیم)

در نهایت شیر رو به خمیر کیک اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا یکنواخت بشه. تو این مرحله خمیر کیک کاملا آماده هست.

فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین. چون در طول پخت پف می کنه و اگر زیاد پر کرده باشین مشکل پیش میاد.

توی یک قابلمه آب بریزین و بذارین بجوشه. بهتره قبلا ظرف هاتون رو توی قابلمه تست کرده باشین تا آب زیادی نریزین.

بعد از اینکه آب جوشید فنجون ها رو داخل قابلمه قرار بدین و درش رو بذارین و زیرش رو کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت پانزده دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونند.

بعد از پانزده دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک دستمال در قابلمه رو ببندین (درست مثل وقتی که برنج رو میخواین دم کنین) ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن.

بعد از ده دقیقه کیک آماده است.

فنجان ها رو از داخل قابلمه خارج کنین و بذارین تا سرد بشه.

بعد از سرد شدن دیواره فنجان رو به آرومی به سطح میز بزنین و اون رو برعکس کنین تا کیک از داخلش خارج بشه.

کیک های آماده شده رو میشه به همین شکل ساده مصرف کرد و یا اونها رو با خامه و … تزیین و سرو کنین.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد