سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

کدبانوهای عزیز به دختی در این روزهای سرد زمستانی با استفاده از لبو می توانید  دسر خوشمزه ای درست کنید.

kanape

مواد لازم

لبو:۲عدد

کره:۲قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز: یک چهارم قاشق چای خوری

پنیر خامه ای: نصف پیمانه

لیموترش: یک عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

زعفران: یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود.

سپس لبو پخته شده را به همراه همه مواد بالا داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.

پوره را روی نان باگت یا بیسکویت ریخته و برای سرو آماده کنید.

نکات

در صورت تمایل از میزان بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.

میتوانید لبو را با مقداری شکر بپزید.

در صورت تمایل مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.

 

منبع:www.ashpaziha.com/انتهای متن/

1 دیدگاه

  1. لیلا می‌گه:

    خیلی ساده و شیک
    سپاس از شما

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد