شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵

کالباس خانگی بسیار ساده و لذیذ

کالباس غذای خوشمزه ایست که  بسختی می توانیم از خوردنش خودداری کنیم. پس بهتر است خودمان دست به کار شویم و کالباس خانگی درست کنیم. کالباس خانگی مطابق دستور گروه «هنر و زندگی به دخت» علاوه بر طعم کالباس کارخانه ای، بسیار ساده و کم هزینه درست می شود. با ما همراه باشید…

kalbas

مهدیس بابایی/

 گروه هنر و زندگی به دخت

 از صحت و سقم خبرها و حتی یک کلاغ چهل کلاغ هایی از دیده ها و شنیده های انبار انبار گوشت های فاسد و حتی بعضاً لاشه گربه و …. که بگذریم بازهم از مضرات کالباس و سوسیس آنقدر شنیده ایم که حتی آنها که ابایی ندارند بدن خود را وقف سرطان کنند نیز علی رغم علاقه زیاد به انواع فست فود، لحظه خوردن، بین خوردن و نخوردن مردد می شوند ولی ظاهرا جاذبه فست فود آنقدر در نگاه مان بالا بوده که خود را محکوم می بینیم و بین احتمال حتی ۹۹ درصدی بیماری و نخوردن فست فودها، بیماری را انتخاب می کنیم!

ولی از راه های سالم هم می توان به نتیجه دلخواه رسید و این بار نه توصیه به گیاه خواری بلکه به روشی بسیار ساده و لذیذ تهیه کالباس خانگی را با هم یاد می گیریم.

 

مواد لازم:

1

سینه ی مرغ بد ون استخوان………………………….یک عدد متوسط

سیر ……………………………. چهار حبه  

 زرده ی تخم مرغ …………………………… یک عدد

آرد ذرت ……………………………. یک قاشق غذا خوری

فلفل سیاه ……………………………. یک قاشق مربا خوری سرخالی

نمک ……………………………. یک قاشق چایی خوری پر

زنجبیل ……………………………. یک پنجم قاشق مربا خوری(رنده شده یا پودر)

هل ساییده ……………………………. نصف قاشق مربا خوری

روغن مایع ……………………………. دو قاشق غذا خوری

هویج کوچک پخته و مکعبی خرد شده ……………………………. یک عدد

قارچ پخته و مکعبی خرد شده ……………………………. دوعدد

 

طرز تهیه:

ابتدا سینه ی مرغ را همراه با سیر، دو بار چرخ می کنیم.

سپس آرد ذرت را الک کرده و مواد خشک را به مرغ شده اضافه کرده و ورز می دهیم.

2

3

زرده ی تخم مرغ و روغن مایع را نیز  اضافه کرده و قدری ورز می دهیم تا خمیر یک نواختی داشته باشیم .  

4

سپس قارچ و هویج را اضافه کرده و با مواد فوق مخلوط می کنیم.

یک کیسه ی فریزر را برش داده، مواد را به صورت استوانه ای با قطر نهایتا ده سانتی متر روی آن گذاشته  و شکلات پیچ می کنیم.

5

6

سپس به مدت هشتاد دقیقه در آب روی شعله قرار می دهیم.

7

بعد از اتمام پخت کیسه را در می آوریم بعد از کمی خنک شدن داخل یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود و سپس برش می زنیم.

8

9

کالباس خانگی بسیار خوشمزه وسالم ما آماده است. نوش جان!!!

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد