یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵

کاسه ی شکلاتی

تصور کنید یه کاسه از جنس شکلات داشته باشید که با کیک های مکعب شکل و یک مشت تمشک و توت سیاه پر شده باشه و روی میوه ها هم یک گلوله بستنی وانیلی گذاشته شده باشه و روی بستنی هم یه مقدار شکلات رنده شده باشه. باورتون میشه که این کاسه ی شکلاتی با کمک یه بادکنک ساخته شده باشه؟

kase

طرز تهیه:

ابتدا در یک شکلات را به روش بن ماری یا داخل مایکروویو آب کرده و داخل یک کاسه گود بریزید.

مدت زمانی که طول می کشد تا شکلات هایتان آب و نرم شوند بادکنک های کوچکی را باد کنید.

سپس انتهای بادکنک را داخل کاشه شکلات غلطانده و کمی نگه دارید تا اضافی شکلات از سطح بادکنک بریزد.

1

کف یک سینی فلزی را کاغذ روغنی پخش کنید قبل از اینکه بادکنک ها را روی سینی بگذارید با قاشق مقداری از شکلات را روی سطح سینی بریزید و سپس بادکنک های آغشته به شکلات را روی آنها بگذارید. در حقیقت این مقدار شکلات اضافی مانند یک پایه عمل می کند.

سینی را به مدت چهار الی پنج ساعت در یخچال در طبقه بالا بگذارید تا کامل سفت شوند. سپس با یک سوزن بادکنک ها را بترکانید.

در این مرحله کاسه های شکلاتی شما حاضر است و می توانید از آنها برای سرو کردن انواع بستنی و دسر استفاده کنید.

2

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد