یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

چیپس سبزیجات

کسانی که سبزیجات ریشه ای را در حالت پخته شده بدون رغبت میل می کنند، با یاد گرفتن این تکنیک می توانند ویتامین هایی را که تا امروز از دست داده اند، به دست آورند.

مواد لازم:

چغندر متوسط: سه عدد

ترب متوسط : دو عدد

شلغم متوسط: دو عدد

ادویه جات:

نمک : یک قاشق

پاپریکا: یک قاشق

شکر قهوه ای: یک قاشق

فلفل سیاه : یک قاشق

فلفل قرمز : یک قاشق

روغن کاملا گیاهی کانولا برای سرخ کردن: کمی

 

طرز تهیه:

همه ی سبزیجات ریشه ای فوق را خوب بشویید و پاک کنید. نیازی به پوست کندن آنها نیست فقط آنها را به برش های نازک در بیاورید.

می توانید از رنده های مخصوص هم استفاده کنید. به این ترتیب ضخامت همه ی سبزیجات یکسان می شود و چیپس بهتری درست می شود.

نکته: چغندرها را جدا برش بزنید چون رنگ می دهد.

ادویه جات فوق را با هم مخلوط کنید.

روغن کانولا را در ماهیتابه بریزید و حرارت دهیدتا داغ شود. سپس برش های سبزیجات را داخل روغن داغ بریزید، تفت بدهید و در عین حال هم بزنید.

همه ی سبزیجات را به همین روش تفت دهید. هر دفعه که دسته ای از سبزیجات را داخل روغن می ریزد، حدود ۸تا۱۰ دقیقه طول می کشد تا آب آنها گرفته و خوب سرخ شود. وقتی آنها را از روغن در می آورید باید روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود.

با مخلوط ادویه چیپس ها را طعم دار کنید.

وقتی چیپس ها سرد شد، حالت ترد پیدا می کند.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد