پیراشکی گوشت

پیراشکی برای کودکان غذایی لذیذ و بسیار دوست داشتنی است. خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک پیراشکی که با سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

0

 

پيراشكي انواع بسیار متنوعی دارد:گوشت، مرغ، ماهي، ميگو يا سبزيجات؛ اما پیراشکی گوشت:

 

مواد لازم خمیر پیراشکی:

آرد: نیم کیلو

نمك: نصف ق چ

تخم مرغ: 2عدد

روغن:  دو ق سوپ خوری

آب ولرم: نصف ليوان

شير ولرم: نصف  ليوان

 

طرز تهیه خمیر

ابتدا آرد را الک می کنیم وهمراه با نمك در ظرف بزرگی مي ريزيم.

سپس تخم مرغ و روغن را اضافه مي كنيم.

کم کم آب و شير را اضافه كرده و هم مي زنيم تا شکل خمیری پیدا کند.

خمیر را در يك كيسه قرار داده و به مدت 40 تا 50 دقیقه در يخچال می گذاریم تا استراحت كند.

بعد از اينكه استراحت كرد خمير را از كيسه خارج مي كنيم.

روی سطح كار را آرد مي پاشيم و خمير را با وردنه خيلي نازك پهن مي كنيم برش زده و استفاده مي كنيم.

 

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی:

 گوشت چرخ کرده: 350 گرم

پیاز سرخ شده: 3 قاشق سوپ خوری

جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپ خوری

3قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی:

نمک و فلفل:  به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

پیاز را روی شعله می گذاریم تا کمی آب پیاز تبخیر شود سپس روغن را اضافه می کنیم.

 پیاز را به خوبی تفت می دهیم کمی که رنگ پیاز تغییر کرد زردچوبه را اضافه می کنیم.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم به محض عوض شدن رنگ گوشت رب، جعفری و ادویه های دیگر را اضافه میکنیم.

رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود گوشت را از روی آتش بر می داریم.

خمیر که استراحت کرد به اندازه ای که می خواهید پیراشکی ها باشد آن ها را به اندازه های مساوری جدا کنید و به شکل گرد با وردنه بازشان کنید.

یک یا دو قاشق غذاخوری از مواد پیراشکی را وسط خمیر می ریزیم سپس دو طرف خمیر را روی هم قرار می دهیم تا کاملا به هم بچسبند.

روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را در روغن سرخ کرده تا طلایی رنگ شود.

/انتهای متن/

درج نظر