سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

پیراشکی به‌شکل افتابگردان

پیراشکی غذای ساده و خوشمزه ست که اگر به شکل گل آفتابگردان درست شود بر جذابیت و خوشمزگی غذا اضافه می شود.

pirashki

مواد میانی :

گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، فلفل دلمه، قارچ، نمک و فلفل، پودر آویشن، پودر زنجبیل، رب گوجه فرنگی و پنیر موزرلا
مواد برای خمیر:
روغن: یک سوم لیوان
شیر: نصف لیوان
مایه خمیر و بکینگ پودر و نمک: هر کدوم یک قاشق چایخوری
آرد: به اندازه‌‎ای که خمیر به دست نچسبد

روش تهیه: پس از آماده شدن مواد میانی و خمیر، خمیر را به قطر یک سانت پهن کرده و به اندازه یک پیش‌دستی گرد برش می‌دهیم. سپس کف سینی فر می‌گذاریم و پنیر و مواد میانی ریخته و بعد یک خمیر به اندازه همان پیش دستی باز می‌کنیم و با یک قالب خیلی کوچک دایره‌ای شکل، داخل خمیر را به‌شکل سوراخ سوراخ و توری بافت درآورده و روی خمیر قبلی که مواد میانی روی آن پهن بود می‌گذاریم.

سپس لبه‌های خمیر را به‌هم فشرده می‌کنیم تا به‌هم بچسبند.

دایره‌های کوچیک به قطر ۶ سانت در می‌آوریم.

در مرحله بعدی یک قاشق مواد میانی و پنیر می‌ریزیم و مانند قطاب می‌بندیم و بعد روی جایی که خمیر را بستیم می‌گذاریم روی لبه دایره بزرگی که با پیش دستی در آورده بودیم؛ یعنی از جایی که درز دارد می‌گذاریم کف و همین‌طور خمیر‌ها را به دور دایره بزرگ می‌چینیم بدون فاصله و بعد از اتمام ۲۰ دقیقه به آن استراحت داده داخل فر قرار می‌دهیم تا زیر و روی آن سرخ شود.

منبع: سرآشپز پاپیون/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد