سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵

پاناکوتای انار

کاربران عزیز به دخت، چنانچه تمایل دارید برای شب یلدا دسر یا شیرینی در منزل تهیه کنید دسر پاناکوتای انار را به شما پیشنهاد می کنیم.
این دسر بسیار خوشمزه است و طرزتهیه آن نیز ساده می باشد .

pana

پاناکوتای انار

ژله انار:    یک بسته

شیر:      یک لیوان

 خامه صبحانه :     ۲۰۰گرم

پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

آب:     ۴/۱لیوان

وانیل:  ۴/۱قاشق چای خوری

شکر:  ۴قاشق غذاخوری

انار:  یک عدد

 

طرز تهیه ی پاناکوتای انار

ابتدا ژله انار را طبق دستور روی جلد درست کرده ودر ظرف می ریزیم و کمی هم انار دانه کرده  وداخل ظرف  می ریزیم ودر یخچال گذاشته تا ژله نیم بند شود( اگر خواستید ژله سفت ترى داشته باشید مى توانید از مقدار آب کمترى استفاده کنید)

سپس کرم وانیلی را آماده کرده و روی ژله انار می ریزیم.

 

طرز تهیه ی کرم وانیلی

برای درست کردن کرم وانیلی شیر وخامه وشکر را مخلوط کرده وروی گاز گذاشته وخوب هم می زنیم تا شکر حل شود ولی نباید بجوشد وسپس وانیل را اضافه کرده وسپس پودر ژلاتین را اضافه می کنیم سپس از روی حرارت برداشته از صافی رد می کنیم.

خنک که شد آن را روی ژله انار می ریزیم سپس ظرف را در یخچال گذاشته تا کرم وانیلی نیم بند شود. برای لایه سوم ژله انار دانه انار ریخته ودر یخچال گذاشته تا دسر آماده شود.

بنا به سلیقه آنها را در قالب یا لیوان هاى تک نفره سرو مى کنیم برای تزیین هم می توانیدروی آن را با دانه انار و نعنا تزیین کنید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد