یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵

نان سیر

آموزش امروز یک نان خیلی خوشمزست که طعم سیر و جعفری میده.
این نون بیشتر با غذاهای گوشتی مثل مرغ، گوشت و میگو سرو میشه …امیدورام درست کنید و لذت ببرید.

bread

مواد لازم:

نان باگت: یک عدد

سیر رنده شده: چهار حبه

پیاز خرد شده: یک عدد

کره: ۱۰۰ گرم

ادویه ی مورد نظر: به مقدار لازم

پنیر ورقه ای یا رنده شده: به مقدار لازم

جعفری: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

با یک چاقوی تیز، افقی و عمودی به شکل مکعبی نان را برش بزنید ولی تا ته نان نبرید که تیکه هایش از هم جدا نشه.

پنیر را لابه لای برش های نان قرار داده، پیازچه و سیروجعفری و کمی کره آب شده را با هم مخلوط کنید و روی نان و لابه لای نان می ریزیم.

نان را داخل فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰الی۱۵ دقیقه گذاشته تا پنیر آب شود.

می توانید کره را اول نریزید بعد از آب شدن پنیر روی نان را کمی کره بریزید.

هر مواد دیگه ای که دوست دارید می توانید به این مواد اضافه کنید مانند قارچ و…

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد