چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵

میگوی سوخاری

میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را وسوسه می کند.

meigoo

گروه هنر و زندگی به دخت/بهاره صیدی

   

تخم مرغ: یک عدد 

میگو: یک کیلو

آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

 سیر: پنج حبه

آرد سفید: یک لیوان 

 آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده: یک لیوان

روغن: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

  فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه

 میگوها را تمیز کنید سپس بشویید و درون کاسه ای بریزید ، آبلیمو را با سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

آرد سفید و آرد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید ، تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود.

میگوها را به ترتیب در کمی آرد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله آخر در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.

میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات  و … سرو کنید.

/انتهای متن/

2 دیدگاه ها

  1. Mina می‌گه:

    مفید بود ممنون

  2. Mina می‌گه:

    مفید بود .ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد