دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵

مربای بهار نارنج

 مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش عطر و طعمی است که خوردن آن نه تنها همراه با کره یا خامه بسیار می چسبد، بلکه آن را می توانید با چای به عنوان عصرانه نیز میل کنید.

bahar

مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می دهد.

اگر مشکل کم خوابی یا بی خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.

 

مواد لازم:

شکوفه نارنج : ۲ کیلو

شکر : ۲ کیلو

آب : یک لیتر

هل کوبیده و وانیل : به مقدار لازم

 

روش تهیه:

ابتدا آب را روی بهار نارنج ریخته روی حرارت می جوشانیم و بعد از روی حرارت برداشته آبکش می کنیم و برای اینکه تلخی آن از بین برود یک روز در آب خوابانده چند بار آب آن را عوض می کنیم . سپس شکر را در ظرف جداگانه با آب مخلوط کرده و شربت غلیظی تهیه نموده از صافی رد می کنیم آنگاه شربت آماده شده را روی حرارت می گذاریم و بهار نارنج را که تلخی آن گرفته شده داخل شربت می ریزیم و می جوشانیم ، وانیل و هل کوبیده شده را به شربت اضافه می کنیم تا مربا طعم مطلوبی داشته باشد. پس از اینکه مربا آماده و شربت آن بحد کافی غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم.

می توانیم از مربا و  شربت جداگانه استفاده نماییم.

/انتهای متن/

 

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد