پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

لقمه های پنیری

لقمه های پنیری ایده های خیلی عالی و فانتزی ای هستند برای مهمونی های عصرانه و جشن تولدها. مواد ساده و در دسترسی هم دارند.

 مواد لازم:

سیب زمینی پخته و رنده شده : ۳۰۰ گرم

سینه و ران مرغ چرخ شده : ۱۶۰ گرم

پنیر گودا رنده شده:  ۵۰ گرم

پودر سیر : به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه پودرشده :  به مقدار لازم

پنیر پیتزا رنده شده :۱۰۰ گرم

پودر سوخاری : به مقدار لازم

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

در ظرفی، سیب زمینی، مرغِ چرخ شده، پنیر گودا، پودر سیر، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.

از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در کفِ دست پهن و صاف کنید، سپس مقداری پنیر پیتزا در وسطِ آن قرار دهید و آن را به شکل دلخواه فرم دهید؛

لقمه ها را در پودر سوخاری غلتانده و در تابه ای حاوی روغن داغ، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. لقمه های پنیری را در ظرف موردنظر بچینید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد