شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵

کاچی چهار مغز ویژه ی سفره ی افطار

کاچی یک دسر ایرانی و از سنت های با قدمت چند صد ساله با تنوع پخت در سراسر ایران است که  مقوی و انرژی زاست و خیلی مناسب برای سفره افطاری شما.  

kachi

مواد لازم:

 مغز گردو:  ۲۵ گرم

 مغز بادام : ۲۵ گرم

 مغز پسته: ۲۵ گرم

 مغز فندق:  ۲۰ گرم

 آرد جوانه گندم یا آرد برنج : دو لیوان

 نبات آسیاب شده : دو لیوان

روغن حیوانی و یا کره : دویست گرم

 آب : چهار تا شش لیوان

 گلاب : نصف فنجان

زعفران ساییده شده : یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 نبات کوبیده شده را با چهار تا شش لیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد. بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم. روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).

قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی به روغن بیفتد. در این مرحله کاچی آماده است.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد