چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵

قارچ شکم پر

این هفته تهیه قارچ شکم پر را به شما یاد می دهیم؛ یک غذای ساده، سریع و خیلی خوشمزه .

qarch

 

مواد لازم:

سوسیس یا ژامبون: ۲۵۰ گرم

  قارچ: ۲۵۰ گرم 

  کره: ۲ قاشق غذاخوری

  سیر: ۲ حبه

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده: یک لیوان 

  خرده نان: یک لیوان 

 جعفری خرد شذه: مقداری

طرز تهیه :

 سوسیس ها را خرد یا رنده کنید و سرخ نمایید.

ساقه های قارچ را از کلاه آن جدا و خرد کنید.

ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خرده های نان ، سوسیس های سرخ شده ، ساقه های قارچ خرد شده ، سیر رنده شده را اضافه کنید، تفت دهید تا تمام مواد نرم و یکدست شوند.

 مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری خرد شده و نصف پنیر رنده شده را اضافه و مخلوط کنید.

 

سینی فر را چرب کنید و قارچ ها را ته سینی بچینید. سپس داخل هر قارچ مقداری از موادی که آماده کرده اید بریزید و باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید.

سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا قارچ ها کباب شوند. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد