یکشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۵

غذاهایی در اندازه های کوچک و در اصطلاح فینگرفودها، این روزها بسیار پر طرفدار هستند که در انواع مهمانی ها و یا برای تنوع در سفره کانون گرم خانواده به کار می آیند. فرفره های گوشتی یکی از انواع این غذاها هستندکه در عین زیبایی مواد میانی شان را نیز می توان به سلیقه خود تغییر داد.

گروه هنر و زندگی به دخت؛ زهرا محبوبیان/

مواد لازم:

*خمیر فرفره:

آرد …………….۳۵۰ گرم

شیر ولرم ……….۱۵۰ میلی لیتر

نمک وشکر …….کمی

تخم مرغ ………یک عدد کامل و یک عدد زرده

کره …….۵۰ گرم

خمیر ترش ………یک قاشق غذا خوری سر صاف

 

*مواد میانی:

گوشت چرخ کرده …………………………۲۰۰ گرم

پیاز ……………………..یک عدد رنده شده

نمک …………………..فلفل

زرده تخم مرغ  ………………………. یک عدد

پنیر ورقه ای …………………. به میزان لازم

جعفری یافلفل دلمه ای یا پیاز خلال شده ………………………… به میزان لازم

 

طرز تهیه :

شیر، شکر و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و۱۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس آرد را درون ظرفی ریخته و مخلوط شیر را همراه با تخم مرغ، نمک وکره مخلوط کنید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید.

پیاز رنده شده را با گوشت، نمک وفلفل خوب ورز دهید.

بعد به اندازه یک گردو بزرگ از مخلوط گوشت برداشته و مانند همبرگر کمی سرخ می کنیم تا آب گوشت کشیده شود.

خمیر را بعد از استراحت با وردنه باز کرده و به شکل مربع هرکدام را در آورید نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچک بعد چهار برش دهید.

1

سپس هر کدام از مربع ها را از قطرها تا میانه مربع برش میزنیم  مانند فرفره.

 سپس تکه ای پنیر و بعد همبرگر کوچک بعد هم در صورت تمایل پیاز خرد شده یا جعفری و یا فلفل دلمه ای روی گوشت بگذارید  وخمیر را مانند فرفره زمان بچگی بپیچید و روی گوشت بیاورید.

2

فرفره ها را در سینی چرب شده فر قرار دهید رو وی هر یک از آنها با برس زرده تخم مرغ بمالید. سپس در صورت تمایل مقداری کنجد روی فرفره ها بپاشید و به مدت ۲۰دقیقه در فر با درجه ۱۸۰ قرار دهید.

بعد از پخت و کمی خنک شدن فرفره ها، با سیخ چوبی برای هریک از فرفره ها دسته درست کنید و به سلیقه خود تزئین کنید.

3

4

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد