دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵

شیرینی ساق عروس بدون نیاز به فر

ساق عروس یک شیرینی خیلی خوشمزه است که نیازی به فر ندارد. پس با ما همراه باشید  برای درست کردن یک شیرینی خوشمزه ساق عروس.

pastry

مواد لازم:

آرد: یک پنجم پیمانه

زرده‌ی تخم‌مرغ : یک عدد

سفیده‌ی تخم‌مرغ : یک عدد

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

شیر : یک دوم پیمانه

بکینگ پودر : یک قاشق چای‌خوری

وانیل : یک چهارم چای‌خوری

 

مواد داخل ساق عروس:

پودر قند : یک دوم پیمانه

پودر بادام : یک پیمانه

هل : یک قاشق چای‌خوری

گلاب : دو قاشق چای‌خوری

شربت بار: به میزان لازم

 

طرز تهیه

شیر، روغن ، زرده‌ی تخم‌مرغ، وانیل و بکینگ پودر را با همزن بزنید. آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند .

از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده‌‌ی تخم‌مرغ لبه ی آن را به هم بچسبانید. خمیر را با چاقو، به قطعات دوسانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید. سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پر کنید. یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل آن را پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بپیچید.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد