شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

شله زرد

شله زرد یکی از مناسب ترین انتخاب ها برای دسر سفره های افطاریست، البته چون کمی سنگینه، بهتره به مقدار کم سرو بشه. ولی از نظر موادی که در اون به کار میره مثل زعفران و خلال بادام و پسته بسیار مغذیست و همچنین طعم فوق العاده ای دا.ره

گروه هنر و زندگی سایت به دخت، بهاره صیدی/

مواد لازم برای تهیه شله زرد

برنج : ۱ پیمانه

آب : ۶ پیمانه

شکر : ۲ پیمانه

کره : ۵۰ گرم

پودر زعفران آسیاب شده : مقداری

گلاب : نصف پیمانه

هل ساییده : مقداری

دارچین و خلال پسته و بادام : به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه شله زرد

ابتدا برنج را شسته و با مقدار آبی که گفتیم روی حرارت قرار دهید تا بپزد وقتی که به قل قل افتاد و برنج ها کمی پخت شکر را اضافه کنید.

برنج شله زرد بهتره نیم دونه باشه ولی  می توانید از برنج کامل هم استفاده کنید فقط کمی زمان پختش بیشتر میشه و حدود یکی دو پیمانه آب بیشتری می بره.

حدود نیم تا یک ساعت زمان می دهیم تا برنج و شکر باهم بپزد و برنج تقریبا له شود.

بعد کره و زعفران و هل رو که از قبل آماده کردیم اضافه می کنیم و بازحدود نیم ساعت  فرصت می دهیم تا زعفران کاملا رنگش را  پس بدهد  و شله زردمون بیشتر جا بیفته.

کل مراحل پخت برای این مقدار حدود دو تا سه ساعت طول می کشه. وقتی که حس کردید غلظتش کافیه میتونید گلاب رو اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه شله زرد رو از روی شعله بردارید.

 

فوت و فن های تهیه شله زرد

  • نکته مهم برای پخت شله زرد اینه که شکر رو حتما بعد از پختن برنج اضافه کنید.
  • از انجایی که شکر با حرارت دیدن کمی آب می ندازه بلا فاصله بعد از اضافه کردن شکر مقدار آب شله زرد بیشتر میشه، پس این نکته هم حتما در نظر داشته باشید و قبلش آب اضافه نکنید.
  • اگر از خلال بادام در شله زرد خوشتون میاد در یک ساعت آخر مقداری خلال بادام هم در شله زرد بریزید تا پخته شود.
  • وقتی شله زرد رو برای دسر استفاده می کنید بهتره سرد سرو بشه.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد