یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵

سوپ ذرت

معمولا سوپ ها به عنوان یک غذای سبک و پیش غذا استفاده می شوند. سوپ ذرت از جمله این غذاهاست.

corn_soup

سوپ هایی که حاوی سبزیجات پخته و آب مرغ یا آب گوشت و یا شیر هستند، گزینه های مناسبی برای سفره  افطارند.  این سوپ های سبک در سفره افطار بسیار مغذی و سبک اند  و  می توانند آب از دست رفته بدن را جبران کنند و هم ویتامین ها را به بدن مان برسانند.

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت

کره: ۲قاشق غذاخوری

آرد: یک قاشق غذاخوری

عصاره مرغ: یک بسته کوچک

دانه ذرت پخته شده: یک پیمانه

آب: ۲۵۰میلی لیتر

شیر: ۲۵۰میلی لیتر

 

 

طرز تهیه سوپ ذرت

کره را داغ کنید و آرد را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

آب، شیر و عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید تا غلیظ شود.

دانه ذرت ها را اضافه کنید و بگذارید ۲ تا ۵دقیقه بپزد.

آب لیمو، نمک و فلفل به میزان کافی اضافه کنید.

سوپ تان آماده است.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد