به گزارش به دخت به نقل از ایسنا، فریبا درخشان نیا امروز 15 آبان در چهارمین جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان کردستان، ضمن اشاره به اینکه مباحث اجتماعی، سیاسی و اقتصادی جامعه با آسیب‌های اجتماعی ارتباط مستقیم دارد، اظهار کرد: همه ما باید در خصوص بحث‌های آسیب اجتماعی مسئولیت پذیر بوده و با تلاش و جدیت این بحث را کنترل کنیم.

وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های سازمان بهزیستی کشور بر پایه سه محور پیشگیری، توانمندسازی و گسترش خیر جمعی انجام می شود، عنوان کرد: سازمان بهزیستی متولی سلامت اجتماعی در جامعه است و در این راستا تلاش خواهد کرد و همه ارگان ها نیز مکلف هستند که بهزیستی را در این امر مهم یاری کنند.

درخشان نیا با اشاره به اینکه حاکمیت نیز دغدغه آسیب های اجتماعی را دارد، بیان کرد: باید با دیدی علمی به آسیب های اجتماعی بنگریم و با علم وافر به ق ضیه، آینده را پیش بینی کرده و نسبت به آن اقدامات مفیدی انجام بدهیم.

مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه گفت: دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی در دهه 60 راه اندازی شد و پروژه های مهمی در این خصوص اجرایی کرد و این مهم در زمانی اتفاق افتاد که کمتر ارگانی به فکر مسئله آسیب اجتماعی بود.

وی با بیان این مهم که “خانه امن” در سنندج افتتاح شده است، ذکر کرد: یکی از فعالیت های دفترامور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی راه اندازی خانه های امن در راستای حمایت از زنانی که در معرض خشونت قرار گرفتند است و برای همین منظور 22 خانه امن غیر دولتی در کشور راه اندازی شده است.

درخشان نیادر ادامه به افزایش شاخص های سلامت در جامعه اشاره و تصریح کرد: دبیرخانه سلامت اجتماعی در سازمان بهزیستی مستقر است و امیدواریم در آینده نزدیک سند ملی سلامت اجتماعی را در خصوص رفاه و سلامت جامعه تدوین کنیم.

مدیرکل امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پایان ضمن اشاره به اینکه سند راهبردی کاهش طلاق نیز در دست تدوین است، یادآور شد: امروزه نیز بحث کودکان کار به یک بحث جدی در جامعه تبدیل شده و در این خصوص 11 دستگاه مکلف هستند که کار انجام بدهند و برای کاهش این مهم بهزیستی کشور را یاری کنند.

/انتهای متن/