شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

غذاهایی در اندازه های کوچک و در اصطلاح فینگرفودها، این روزها بسیار پر طرفدار هستند که در انواع مهمانی ها و یا برای تنوع در سفره کانون گرم خانواده به کار می آیند. رولت ها یکی از انواع غذاهای سبک و یا پیش غذاها هستند که در عین خوشمزگی بسیار هم ساده تهیه می شوند. البته رولت ها انواع مختلف دارند. امروز با همراهی «به دخت» یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع رولت را باهم یاد میگیریم.

زهرا محبوبیان/

 

مواد لازم:

آرد ……………………………………۲ق غذا خوری

ماست……………………………………..۲ ق غذاخوری

شیر …………………………………..۳ ق غذا خوری

تخم مرغ…………………………………..۲ عدد

کالباس خانگی…………………………………..۲۰۰ گرم و یا سینه مرغ……….. ۱عدد

هویج …………………………………..۲ عدد متوسط

خیار شور …………………………………..۲عدد بزرگ

کنسرو ذرت …………………………………. در صورت دلخواه

ماست چیکیده …………………………………. ۲ ق غذاخوری

سس مایونز …………………………………..کمی

 

طرز تهیه:

خمیر رولت:

ابتدا آرد، ماست، شیر و تخم مرغ را باهم مخلوط کرده وبهم میزنیم تا کاملا یکدست شود.

تابه را که بهتر است مستطیل باشد (البته اگر گرد هم بود اشکال ندارد) روی حرارت قرار می دهیم.

بعد از اینکه تابه کمی گرم شد، مواد مخلطو شده را یکدفعه درون تابه میریزیم و باپشت قاشق کاملا صاف می کنیم. (مانند کرپ)

تقریبا ۴ یا ۵ دقیقه طول میکشد تا مخلوط موادمان سفت شود.

با انگشت روی مواد میزنیم اگر بدست نچسبید یعنی آماده است. ولی اگر بدست چسبید باید روی حرارت بماند تا کاملا بگیرد.

(اگر بیش از حد روی حرارت باشد، به سرعت میسوزد)

بعد ازبرداشتن از روی حرارت اجازه می دهیم تا کمی خنک شود.

 

حالا مواد داخل رول را آماده میکنیم:

 

مواد میانی

خیار شور را نگینی خردمیکنیم (بسته به سلیقه می توان رنده هم کرد)

آب اضافی  آن رامیگیریم.

هویج را رنده می کنیم کالباس را هم نگینی خرد میکنیم.

در صورت استفاده از سینه مرغ، مرغ پخته را ریش ریش میکنیم.

همه مواد را باهم مخلوط کرده و ماست چکیده و کمی سس را به آن اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم.

مواد را وسط خمیر خنک شده ریخته و خمیر را رول میکنیم.

رولت را در ظرف قرار داده و روی آن سلفون میکشیم و در یخچال میگذاریم تا کاملا خنک شود. بعد از گذشت حدود یک ساعت، رولت را برش زده و به شکل دلخواه در ظرف چیده و تزئین می کنیم.

 

نوش جان!

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد