شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵

ذرت مکزیکی

سلام دوستای خوب به دختی,تو هوای پاییزی میدونید چی میچسبه؟؟؟؟

آفرین ذرت مکزیکی

 

مواد لازم:

کنسرو ذرت :یک عدد

قارچ خرد شده: ۵۰  گرم

کره گیاهی :۳۰ گرم

پودر سیر: یک قاشق چایخوری

پودر آویشن:یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه :به میزان لازم

آبلیمو :یک قاشق سوپ خوری

مایونز:در صورت دلخواه

طرز تهیه:

قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید.

کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.

مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید بگذارید کمی خنک شود.

بقیه مواد را به آن اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و سپس سرو نمایید.

دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو میشود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود ,چرا که کره از مواد جدا میشود.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد