شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵

دسر ماست وآناناس

دسرهای ماست میوه ای از دسرهای فوق العاده خوشمزه و پُرطرفدارند که بعد از شام می تونن به شما حس خیلی خوبی بدن.

deser

گروه هنروزندگی سایت به دخت، بهاره صیدی/

دسرهای میوه ای به علت وجود شیر، ماست، ژلاتین و میوه داخل شون یه دسر مغذی محسوب می شن. این دسر را هم می تونید به رنگ سفید ساده درست کنید و هم می تونید با توجه به نوع میوه ای که استفاده می کنید از کمی رنگ خوراکی به همراه اسانس در آن استفاده کنید. خلاصه که تنوع تو این دسر زیاده و واقعا بعد از شام دلچسبه و تنها دسریه که بعد از خوردنش احساس سنگینی نمی کنید، بالعکس یه حس خنکی و سبکی خیلی خوبی بهتون دست میده.

 

مواد لازم:

 شیر: یک و نیم پیمانه

خامه صبحانه:۲۰۰ گرم

وانیل :۱/۴ ق م

ژلاتین :۵ ورق یا پودر ژلاتین ۵ ق م

ماست پرچرب شیرین :یک و نیم پیمانه

کمپوت آناناس :۱۵۰ گرم

شکر :نیم پیمانه

 

طرز تهیه:

ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه کمی اسفنجی شد ظرف شیشه ای مخلوط شیر و ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار داده تا ژلاتین کاملا در شیر حل و یک دست شود.

ماست ، شکر ، وانیل و خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا مواد با هم مخلوط شوند.

شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط افزوده و با همزن برقی هم زده یک دست شود.

آب کمپوت را به مواد افزوده و خود آناناس ها را نگینی خرد نمایید.

کمی از کمپوت های خرد شده را داخل دسر ریخته و به مدت حداقل ۳-۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

پس از این که دسر کامل خود را بست روی آن را با گل خامه، آناناس خرد شده، تزیین نموده و سرو نمایید.

/انتهای متن/

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد