دسر رویایی زمستان(دسر برفی)

این هفته برای شما عزیزان طرز تهیه دسر خوشمزه را قرار داده ایم که امیدواریم تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

0

 

مواد لازم

شیر:  یک لیتر + 125 میلی لیتر

آرد:  یک پیمانه

یک قاشق غذا خوری  نشاسته ذرت:

شکر دانه ریز:  یک لیوان

گرم:  125کره

 کرم شانتی: یک بسته

(به جای کرم شانتی می توانید از 125 میلی لیتر شیر، یک قاشق چای خوری عصاره وانیل و 100گرم خامه فرم گرفته استفاده کنید).

 

طرز تهیه

برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا کره آب شود و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد سپس، یک لیتر شیر و شکر رو اضافه کنید و به هم زنید.

این کار را در حدود 15-10 دقیقه ادامه دهید  تا قوام بیاید و کامل غلیظ شود.

در آخر وانیل رو هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

پودر کرم شانتی رو با 125 لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشود.

کف یک ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید به طوری که یک لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف را بگیرد و مواد دسر به ظرف نفوذ نکند. نصف مواد را روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنید و روش را با کرم شامتی کاملا بپوشانید و بقیه مواد را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید روی سطح ظرف دسر را هم با پودر نارگیل بپوشانید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

 سپس دسر را به شکل مربع های کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنید تا لایه ها از هم جدا نشوند.

و در آخر آن را با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

 

منبع: انجمن خانم گل/انتهای متن/

درج نظر