شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵

دسرکاستارد  ژله – بستنی

ژله از پرطرفدارترین دسرهاست ؛ آن هم ژله بستنی مخصوصا از نوع مغزدارش یعنی کاستارد. با هم این دسر خوشمزه را درست کنیم.

castard

گروه هنر و زندگی سایت به دخت/ بهاره صیدی

بین این همه دسر که تو دنیا وجود داره ، هیچکدوم به اندازه ” ژله ”  خوش شانس نبوده.

ژله تو همه مهمونی های ما ایرانی ها شرکت می کنه ،سر میز شام ،نهار، تولد ، عروسی ، عصرونه ، اصلا همه جا حضور داره واقعا خلاقیت های جالبی  هم در ساختنش به خرج میدیم.

مواد لازم:

شکر : یک سوم پیمانه

شیر : یک پیمانه

پودر کاسترد : ۳ قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

 

مواد لایه میانی:

آبجوش: نصف پیمانه

ژله آلوورا: ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری

بستنی وانیلی: نصف پیمانه

 

طرز تهیه :

پودر کاستارد را در شیر سرد می ریزیم و به هم می زنیم. بعد آن را با بقیه مواد روی حرارت مرتب می زنیم تا غلیظ شود.

 سپس کمی که خنک شد داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا کاملا بگیرد.

 

لایه میانی:

پودر ژله را با آب جوش بهم زده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم.

 کمی بعد بستنی را اضافه کرده و وقتی که کاملا مخلوط شد روی لایه اول می ریزیم ودر یخچال می گذاریم.

 روی مواد را با مقداری تکه های خرد شده گردو، پسته و یا بادام به سلیقه خود تزیین کنید.

کمی که خنک شد مقداری از مواد کاستارد را روی مغزهای خرد شده اضافه می کنیم و دوباره ان را حدود ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا خودش رو بگیرد.

در اخر روی ان  را  با خامه فرم گرفته و سُس شکلات  تزیین می کنیم.

/انتهای متن/

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد