پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

خورشت غوره

سلام دوستای خوبم،  امروزتصمیم داریم برا اون دسته از عزیزانی که عاشق غدای ترش هستند، یه خورشت ترش معرفی کنیم.

GHORE

خب پس بریم ببینیم این غذای خوشمزه چطوری درست میشه؟

مواد لازم:

گوشت خرد شده: نیم کیلو

پیاز داغ: دو قاشق غذا خوری

غوره:۳۵۰ گرم (در صورت تمایل می تونید ازغوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید)

روغن و نمک: به میزان لازم

نعنا و جعفری: یک کیلو

حالا بریم سراغ طرز تهیه:

گوشت و پیاز داغو میذاریم با هم بپزه. سبزی رو هم جدا تفت میدیم، بعد از پخت گوشت نعنا و جعفری رو بهش اضافه می کنیم.

بعد از ده دقیقه غوره و نمک را هم اضافه می کنیم و می ذاریم خورشت مون خوب جا بیفته.

 

(منبع:کتاب کلیات آشپزی نون و نمک جلد اول از زهرا عباسی )

/انتهای متن/

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

کلیه حقوق متعلق به مجتمع رسانه ای اطلس می باشد